icimUniversitatea Goldiş ICIM a irosit o mare şansă în lupta pentru titlul naţional. Echipa arădeană a pierdut cu 72-61 derby-ul de la Târgovişte, la capătul unui joc pe care l-a controlat până la pauza mare, când conducea cu 34-29. A urmat apoi o cădere inexplicabilă în special în apărare dar şi la nivel de concentrare, iar CSM Târgovişte a întors rezultatul, impunându-se în final la 11 puncte diferenţă. „Ne-a învins o echipă cu un buget uriaş faţă de al nostru, iar Târgoviştea are o bancă mult mai lungă, astfel că au putut să ruleze mai mult jucătoare. La noi, unele jucătoare au evoluat şi 40 de minute, iar asta s-a resimţit pe final la nivel de concentrare, pentru că a fost un meci solicitant. Am pierdut o bătălie, nu şi războiul, acum suporterii noştri îşi vor da examenul, pentru că trebuie să fie alături de noi şi la greu, nu doar la bine”, spune managerul Marcel Urban.
CSM Târgovişte trece pe primul loc în Liga Naţională, are şi avantajul meciurilor directe, pentru că la Arad a pierdut la doar nouă puncte diferenţă, astfel că în toate meciurile din play-off va beneficia de avantajul terenului propriu.
De cealaltă parte, după ce a condus până acum în campionat, Univ.Goldiş ICIM riscă să piardă chiar şi locul doi, asta dacă va fi învinsă şi în derby-ul de lunea viitoare, ora 19 (direct Digi Sport) cu CSM Satu Mare. „Ne aşteaptă un meci extrem de important, chiar vital, pe care trebuie neapărat să îl câştigăm, altfel riscăm să pierdem şi locul doi. Avem mare nevoie de suporteri, este momentul să fie alături de noi”, adaugă Marcel Urban.

Recomandările redacției