urbanOdată lămurită problema băncii tehnice, toată atenţia oficialilor campioanei Universitatea Goldiş ICIM se îndreaptă acum spre rezolvarea problemelor la nivel de lot.
Marcel Urban, Dan Moraru şi noul antrenor Jose Araujo au stabilit priorităţile pentru a alcătui un lot competitiv, care să poată lupta pe trei fronturi: Liga Naţională, Cupa României şi Cupa Europei Centrale.
„La acest capitol se duce o muncă intensă împreună cu antrenorul Jose Araujo. Sunt câteva variante într-o stare avansată de rezolvare. Avem şi variante de re­zervă în caz că nu se concretizează intenţiile iniţiale. Vizăm jucătoare cu caracter impecabil, aşa cum s-a întâmplat sezonul precedent”, a precizat Marcel Urban
Oficialul arădean a creionat și profilul jucătoarelor dorite în galben-albastru. „Avem o listă cu jucătoare din străinătate, dar şi românce, între care şi tinere de perspectivă, pentru că trebuie să ne gândim şi la viitor. Sper ca pretenţiile financiare ale jucătoarelor vizate să nu fie un impediment pentru sosirea lor la Arad. De asemenea, sper ca în maxim două săptămâni să anunţăm primele certitudini la nivel de lot”, a spus preşedintele Universității Goldiş ICIM.

Recomandările redacției