Marco Enciu: „N-am vrut să mai plec departe de casă, iar Pâncota e un club serios”

0
390

enciuDupă aventura din urmă cu patru ani la ACU, timișoreanul Marco Enciu va evolua din nou în tricoul unei divizionare secunde arădene. Șoimii Pâncota a obținut în cele din urmă semnătura atacantului care în campania de toamnă a înscris 8 goluri în contul celor de la Farul Constanța.
Astăzi, „vârful” de 26 de ani și-a și motivat alegerea din această iarnă. „Am avut o perioadă nu chiar neagră, dar mai slabă din punct de vedere al înțelegerii cu noii oameni de fotbal. Am avut un tur bun la Farul, sunt mulțumit că am fost apreciat de oamenii din Constanța, ca dovadă că membrii galeriei s-au oferit să-mi plătească chiria la apartament. M-a impresionat gestul lor, dar n-am mai vrut să mai plec departe de casă. Tata are niște probleme de sănătate, am vrut să-i fiu mai aproape”, a explicat Enciu, care a fost convins și sub alt aspect să accepte oferta formației din Podgorie.
„Am mai primit 6 oferte din Liga a II-a, dar faptul că aici nu au fost restanțe salariale a contat în alegerea luată. Am venit la un club serios. Nu se putea să-mi plătesc singur chiria și să mai stau neplătit cu lunile. Dacă îmi fac
treaba aici, sunt sigur că voi primi mai multe oferte în vară. Eu m-am dedicat fotbalului, el nu mi-a dat cât am meritat”, a adăugat noul ata­cant al „șoimilor”, care a mai recunoscut că un rol important în mutarea sa la Pâncota l-a avut concitadinul și prietenul său, Sorin Tarcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.