Gheorghe Popescu s-a aflat astăzi la Arad, unde a vizitat mai multe puncte cheie ale orașului, printre care și șantierul de la Compartimentul de Radiologie Copii.

„Gheorghe Popescu a vizitat astăzi șantierul de la Compartimentul de Radiologie Copii Arad și etapele șantierului de la Pediatrie 1! Pentru a doua oară, Gica Popescu ne vizitează proiectele cu ocazia prezenței lui în Arad! Gică, îți mulțumim pentru ajutor, donații și prietenia ta”, transmite un reprezentant al Cetății Voluntarilor.

Gheorghe Popescu s-a bucurat de vizita făcută și a ținut să aprecieze efortul celor implicați în realizarea noilor lucrări pentru sănătatea copiilor din Arad.

„M-am aflat la Arad pentru o zi, dar nu puteam pleca fără a trece pe la secția de pediatrie a Spitalului Județean Arad. Aici, m-am reîntâlnit cu cei de la Asociația Cetatea Voluntarilor, neobosiți în eforturile de strângere de donații, de această dată pentru modernizarea secției de Radiologie copii și a secției Pediatrie. Anul trecut, în vară, am vizitat pentru prima oară Spitalul Județean Arad și recent modernizata Secție Pediatrie. Mă bucură să văd cum solidaritatea oamenilor continuă să aducă tot mai multe schimbări în bine! Și sunt recunoscător pentru ocazia de a fi unul dintre prietenii asociației. Pentru a fi fericiți, copiii nu au nevoie de lucruri mărețe. Însă, când vine vorba despre sănătatea lor, este nevoie de noi toți pentru a le oferi cele mai bune șanse”, a declarat Gică Popescu.

Recomandările redacției