Maria’s thoughts

0
544

maria

Totul a început în urmă cu aproape 5 ani când mi-am pierdut bunica (Maria). De atunci cred că tărie că ea mi-a devenit înger păzitor.

Dintotdeauna am simţit că trebuie să fac ceva în memoria ei, nu am vrut să fie uitată. Aşa s-a născut pagina Maria’s thoughts (http://www.facebook.com/mariasthoughts), unde am încercat să creez un mediu prielnic de întrajutorare. Eu expun cazuri sociale extreme, iar cei ce doresc să ajute o pot face foarte uşor: ori îmi trimit mie coletele cu hăinuţe, alimente, jucării etc, pe care eu le sortez şi le trimit mai departe, în funcţie de caz, ori le trimit ei direct la adresa pe care de obicei o fac publicăDeocamdată nu avem un cont în care să se poată face donaţii pentru că nu avem personalitate juridică. Cei ce doresc să facă donaţii în bani o pot face direct în conturile celor ce fac parte din cazurile expuse.

Doresc să menţionez că fiecare caz postat pe această pagină este anchetat în prealabil, pentru a ne asigura că nu alimentăm conturile unor escroci, ci îi ajutăm pe cei ce au nevoie cu adevărat de asta.

În timp, îmi doresc să înfiinţez o fundaţie cu acelaşi nume. Acum sunt la început, dar mă bucură faptul că

pas cu pas obţin rezultate şi că încă mai există oameni interesaţi să ajute. Sper să câştig cât mai repede încrederea oamenilor, ca ei să vină şi să ni se alăture în această iniţiativă, să ajute fiecare cu cât poate, fără să aibă teamă în suflet că ce a dat nu a ajuns unde trebuie.

De asemenea, îi aşteptăm pe cei cu probleme să ne scrie să vedem în ce măsură pot fi ajutaţi.

Ca încheiere, aş dori să vă spun câteva cuvine despre minunată fiinţă ce m-a determinat să mă implic azi în problemele altora: era un înger cu ochi albaştri şi inima curată, pe care sunt convinsă că Dumnezeu a trimis-o printre noi ca simplu om, pentru a ne servi drept exemplu, pentru a ne învăţa ce înseamnă iubirea necondiţionată, dar mai ales să ne arate puterea credinţei. Din păcate, la un moment dat a fost chemată acasă, dar am rămas cu convingerea că de acolo de sus, din lumină, continua să vegheze asupra noastră. Aceasta pagină şi toată implicarea mea sunt un omagiu adus ei. Vă asigur că tot ceea ce fac, fac din dorinţa de a-i ajuta pe cei mai puţin norocoşi decât noi, la fel cum ar fi făcut şi bunica mea.

 

 

Alexandra Timar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.