OLYMPUS DIGITAL CAMERASchimbări în conducerea Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Arad (AJOFM). De săptămâna aceasta, instituţia are un nou director executiv.
Marinel Henteş s-a întors la conducerea AJOFM Arad, după ce acesta a mai ocupat fotoliul de director, după schimbarea lui Ştefan Pascu. Marinel Henteş a fost susţinut de Partidul Conservator. Şederea acestuia la condu­cerea agenţiei a fost într-o perioadă controversată, pe fondul problemelor legislative de reglementare a statutului directorilor instituţiilor deconcentrate. Pentru Marinel Henteş, lucrurile s-au schimbat odată cu ieşirea de la guvernare a PSD+PC. Mai apoi, atribuţiile de conducere au revenit adjunctului Horia Ocolicean, care a primit o delegare pentru a fi director al agenţiei.
După o perioadă de instabilitate, în august 2011, la conducerea AJOFM Arad a fost numit Albert Ladislau, susţinut pentru această funcţie de UDMR. În aceste condiţii, pe postul de adjunct a revenit atunci din nou Horia Ocolicean. Până în luna februarie a acestui an instituţia a fost condusă de Albert Ladislau. Acesta a fost transferat pe postul de director executiv adjunct la Direcţia Venituri din cadrul aparatului de specialitate al Primăriei Municipiului.
De atunci şi până la finele săptămânii trecute, instituţia a fost condusă de Florin Farcaş, consilier superior în cadrul agenţiei. Din data de 1 iunie, Marinel Henteş a revenit oficial la cârma agenţiei.

Recomandările redacției