chindris-magulean-hlisteiPrima achiziție a iernii în curtea liderului seriei a V-a a Ligii a III-a vine de la UTA II și va acoperi unul dintre posturile considerate deficitare de stafful tehnic. Marius Chindriș va fi noul mijlocaș defensiv al lui Național Sebiș cel puțin până în vară, iar dacă echipa promovează în eșalonul secund, contractul de împrumut de la Atletico Arad se reînnoiește automat cu încă un sezon.
La aproape 23 de ani, arădeanul are deja destule prezențe pe scena Ligii a II-a în tricoul „Bătrânei Doamne”, ale căror culori le-a apărat până în vară. În prima parte a actualei stagiuni, Chindriș a fost piesă de bază în angrenajul UTA-ei II, care ocupă poziția secundă în clasamentul primului eșalon județean. Fotbalistul va lucra din nou cu Ionuț Popa, pe care l-a avut director tehnic și în „alb-roșu” în sezonul 2009-2010, dar și cu Mihai Petcuț, la Gloria. „Urmează și alte transferuri, probabil, luni, le vom anunța pe următoarele. Deocamdată, rămânem cu 19 jucători, plus cei de la echipa a doua pe care Mihai Petcuț nu-i prea cunoaște, căci face zilnic naveta. Dar, noi ținem mult la el, antrenor ca el nu mai găsim, e o pasăre rară”, a precizat Gheorghe Feieș, primarul orașului de pe malul Crișului Alb.
La Sebiș, Chindriș i-ar putea lua locul în primul „unsprezece” unui alt fotbalist crescut de Atletico. Claudiu Ban e accidentat și ar putea rata toată pregătirea de iarnă. „Vreau să promovez cu Național Sebiș, iar apoi să facem, o figură frumoasă în Liga a II-a”, ne-a declarat tânărul fotbalist. Echipa „alb-albastră” se pregătește la Sebiș începând de luni, iar la începutul săptămânii viitoare va pleca în cantonament în Ungaria.

Recomandările redacției