Unul dintre momentele cheie ale derby-ului Vestului l-a avut în centrul său pe Marius Chindriș. Mijlocașul a fost desemnat să execute penalty-urile pentru UTA și pe cel cu Poli l-a transformat în primă instanță.
„Centralul” Feșnic a întors decizia, l-a pus pe utist să repete lovitura de la 11 metri, iar acesta a ratat. „Moment destul de trist pentru mine, mai ales că a fost şi primul derby în care am jucat. Am fost accidentat la precedentul derby, cel de la Arad și nu am putut juca. Mi-am asumat acel penalty fiindcă am dat gol ultima oară, la Tărlungeni și chiar și duminică marcasem. Arbitrul a repetat totul, inițial am vrut să dau tot acolo, dar în ultimul moment am schimbat colțul. Acum nu mai am ce face, trebuie să țin capul sus și să depășesc rapid acest episod, muncind bineînțeles. Regret enorm că nu am câștigat în derby, din păcate pe acel teren valorile s-au nivelat și a ieșit acea remiză. În alte condiții, nu cred că se punea problema învingătoarei, dar și așa am avut destule ocazii de gol”, a menționat „închizătorul” arădenilor.
După ce ratase un penalty la Baia Mare, Sorin Strătilă a refuzat să se mai prezinte la punctul cu var. Întrebat dacă va urma calea colegului său, Chindriș a spus: „Eu mă simt în stare, dar o să decidă Mister. Sunt și alți nominalizați să bată penalty-uri la UTA”.
Și fiindcă „Mister” era la fața locului i-am cerut părerea pe această temă. „E normal să-i vină rândul altui jucător, dar nu vă pot spune acum un nume. Sper, totuși, ca pe viitor Chindriș să mai bată penalty-uri la UTA”, a afirmat Laurențiu Roșu.

Recomandările redacției