Marius Mascovits şi Moisă Abrudan s-au impus la Cluj Open

0
166

voleiUltima verificare de dinaintea Campionatelor Naţionale de volei pe plajă pentru seniori a fost cu succes pentru reprezentanţii orașului nostru.
Clubul Sportiv Municipal Arad, în componenţa Marius Mascovits – Moisă Abrudan (campionii naţionali en-titre), a câştigat Cluj Open, turneu desfăşurat zilele trecute în oraşul de pe Someş. În finală, arădenii au depăşit echipa Unishowroom I, după ce în penultimul act CSM Arad a trecut de Fan Arad, care a mizat pe tandemul Cătălin Lelea și Adrian Holhoș. Cluj Open a adunat la start 20 de echipe la masculin şi 16 la feminin.
„A fost un turneu foarte greu. Au venit cam toţi cei cu pretenţii la medalii la viitoarele Naţionale. Era normal să întâmpinăm o opoziţie puternică, pentru că toată lumea încearcă să ne încurce. La Naţionale va fi, poate, și mai greu. Important că suntem OK din punct de vedere al pregătirii, doar că va trebui să fim concentraţi 100% indiferent de adversar. Am avut câteva experienţe nefericite în această vară, nu trebuie să le mai repetăm, orice greşeală poate fi fatală. Când intri în teren orice adversar se moblizează mai bine cu noi decât cu alţii”, a spus Marius Mascovits.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.