Marius Niculae s-a întors la Dinamo: „Am ales cu sufletul, vreau să dau o mână de ajutor”

0
319

marius_niculaeAtacantul Marius Niculae a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a ales cu sufletul să se întoarcă la clubul la care s-a afirmat, precizând că îşi doreşte să ajute Dinamo să îşi îndeplinească obiectivele propuse.
„Mă bucur că pot îmbrăca din nou tricoul alb-roşu, că m-am întors acasă. Ştiu că ne aşteaptă foarte multă muncă, nu va fi uşor, dar nici nu va fi imposibil de rea­lizat ceea ce ne-am propus. Aş vrea să dăm mai multe răspunsuri pe teren. Mi s-a oferit ocazia să revin. Nu mi-e frică de campionatul românesc. E adevărat că trecem printr-o perioadă grea, dar vreau să dau şi eu o mână de ajutor. Ne-am înţeles foarte repede, negocierile au durat puţin pentru că am ales cu sufletul”, a declarat Niculae.
În vârstă de 33 de ani, Marius Ni­culae şi-a început cariera la Dinamo ca junior, apoi a evoluat la echipa mare în perioadele 1996-2001 şi 2008-2012. A mai evoluat în cariera sa la Sproting Lisabona, Standard Liege, Mainz, Inverness, Kavala, FC Vaslui, Shandong Luneng şi Hoverla Ujgorod.
Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat că gruparea „alb-roşie” va mai face transferuri în această iarnă, dar mai ales în vara acestui an.
„Nu îmi place să vorbesc des­pre sume în ceea ce priveşte bugetul de transferuri. Toate lucrurile au un rost. Decât să promitem salarii foarte mari şi să nu le dăm la timp, preferăm să ne întindem atât cât ne ţine plapuma. Vreau să facem o construcţie durabilă. Cu siguranţă vor mai veni şi vor mai pleca jucători, deocamdată a revenit Marius
Niculae. Vor mai veni jucători în această iarnă, dar mai ales în vară”, a afirmat el.
Antrenorul Mihai Teja a precizat că nu poate deocamdată să spună ce posturi ar trebui acoperite la Dinamo. „Nu ştiu în acest moment câte posturi ar trebui acoperite, vom vedea în funcţie de necesităţi. Cred că într-o săptămână voi şti mai multe”, a spus Teja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.