Marius Opric – trei meciuri cu Pâncota, trei eliminări: „S-ar putea să fie tot la cheremul lui Pavel Piroș!”

0
143

opricActualul antrenor al Metalurgistului Cugir a stabilit un record: are trei meciuri împotriva arădenilor de la Șoimii Pâncota și tot de atâtea ori a fost eliminat de pe banca tehnică!
Prima dată trecea dincolo de gard în ciocnirea Pâncota – Hunedoara, din primăvara trecută. Alb-negrii câștigau atunci cu 1-0, blocându-le adversarilor drumul către promovare. Povestea nervilor de după meci a fost relatată pe larg atunci și n-o mai reamintim.
În vară, cel care a stat în poarta Corvinului acum un deceniu trecea la Metalurgistul Cugir. Vizita la Pâncota a coincis cu o a doua eliminare, dar antrenorului i-a mai trecut amărăciunea după ce ai săi au egalat nesperat în ultima fază a meciului.
Sâmbătă, în returul sezonului regulat, Opric a bifat a treia eliminare. S-a întâmplat în minutul 65, iar de atunci tehnicianul a declanșat un tir verbal plin de invective împotriva taberei din Podgorie. Printre vecinii de tribună, pâncotanii au reperat și doi foști elevi ai lui Opric de la Hunedoara, Ambruș și Dragotă! Tonul său a devenit vulgar după ultimul fluier și foarte puțin a lipsit ca lucrurile să nu degenereze și mai urât.
După toate înjurăturile pe care
le-a auzit, Pavel Piroș, președintele Șoimilor, i-a transmis tehnicianului un mesaj sec: „Să se gândească foarte bine acest Opric că s-ar putea să pățească ce a pățit anul trecut, să fie tot la cheremul lui Pavel Piroș. Și iar va avea o dezamăgire totală. Incitarea la violență n-o înțeleg”.
Antrenorul Dan Cuedan a fost pe aceeași linie: „Pe domnul Opric nu l-am înțeles nici la meciul cu Hunedoara, când declara că nu știe de ce am jucat noi cu ambiție. Eu am fost obișnuit de mic copil să tratez cu ambiție orice joc, și dacă am jucat la antrenament, și dacă joc cu old-boys-ii. Așa trebuie să joace fiecare echipă, în limitele sportivității. Dacă îmi aduc bine aminte, a fost o sportivitate deplină a fost între jucători, singurul care a făcut notă discordantă a fost domnul Opric, prin vociferări și iunjurii. La fel s-a întâmplat și în tur, când a ajuns după gard. Dar am vorbit destul despre el”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.