staicuAdus cu surle și trâmbițe în Podgorie, Marius Staicu nu a confirmat așteptările. Atacantul a înscris un singur gol în meciurile oficiale, în Cupă, cu UTA, dar în campionat a făcut figurație mai de fiecare dată când a fost trimis pe teren de Dan Cuedan.
La ultimele trei confruntări, fostul reșițean nici nu a prins lotul de 18, iar președintele clubului anunța – oarecum – decizia ce a luat-o ieri. „Am considerat că drumurile Pîncotei și ale lui Staicu trebuie să se despartă. Conducerea, antrenorul și suporterii noștri și-au pus mari speranțe în acest atacant, credeam că va aduce un plus de valoare, iar Alin Mihai va avea un răgaz din când în când. Pe de altă parte, fotbalistul avea o șansă să-și relanseze cariera la noi, dar a terminat prin a nu mai prinde nici măcar banca de rezerve. Eu am avut destule discuții între patru ochi cu Staicu, i-am spus că nu suntem mulțumiți de el, dar nu a făcut nimic să ne schimbe părerea. Prin urmare, de comun acord, am reziliat contractul și am înștiințat și Federația de acest lucru. Trebuie să recunoșatem că Staicu avea un salariu destul de mare, iar eu nu-mi bat joc de banii mei și ai pâncotanilor”, a transmis Pavel Piroș.
Mergând mai departe, șeful din Podgorie avertizează și alți fotbaliști care nu corespund pretențiilor. „Din păcate, mai sunt și alții care, se pare, nu au înțeles că la Pâncota nu sunt în vacanță sau în concediu. Ce i s-a întâmplat azi lui Staicu li se poate întâmpla și lor dacă nu-și revin, dacă nu-și revizuiesc atitudinea față de clubul nostru. Spre deosebire de alte echipe din țară și chiar din Arad, noi suntem cu salariile la zi, dar așteptăm ca eforturile noastre să fie răsplătite cum se cuvine”, a adăugat Piroș.
În fine, bossul din Podgorie crede că rezultatele din etapa intermediară, exceptând  succesul Oltului în fața Reșiței, au fost favorabile „șoimi­lor”. „Așteptăm cu mare încredere meciul cu Câmpina. O victorie ne-ar urca în clasament și ne-ar da și mai mult moral pentru vizita celor de la Poli”, mai spune Pavel Piroș.

Recomandările redacției