Marius Sulincean: „Un județ nu se administrează cu scuze, ci cu acțiuni concrete în beneficiul cetățenilor”

0
173

Consilierul județean PSD, Marius Sulincean, critică starea proastă a drumurilor județene, dar și intenția conducerii județului de a achiziționa autobuze second-hand.
„Acum, când cuțitul a ajuns chiar la os, iar oamenii ies să protesteze împotriva stării jalnice în care se află drumurile județene, PNL încearcă să gă­sească un colac de salvare, în­ghesuind, de nevoie, finanțarea reabilitării drumului Gurahonț-Dieci-Buteni din excedentul bugetar al județului. Adică exact ce propuneam noi, obiectiv și metodă pentru care ne-am luptat cu înverșunare pe toate canalele, de la amendamente până la ieșiri în presă. Oare nu consilierii PSD au fost puși la zid de același Bâlcea, când veneam și spuneam în ia­nuarie că se impune de urgență alocarea a 100 milioane lei din excedentul bugetar pentru ca cetățenii să înceapă a se simți în siguranță pe drumurile județului. Are memorie scurtă Sergiu Bâlcea, foarte scurtă, iar dacă nu o are îl putem suspecta de rea intenție, nu-i așa? Nu putem fi de acord cu batjocura, cu lipsa de respect față de plătitorii de taxe și impozite din județ, la fel cum bineînțeles că nu am agreat ca CJA să facă încă o altă investiție nepotrivită prin achi­ziționarea a zece autobuze vechi de către CTP Arad. Și normal că ne întrebăm, de ce vechi domnule vicepreședinte al Consiliului Județean? Asta merită arădenii? Din nou aveți tendința din prea multă infatuare să îi tratați în chip de cetățeni second-hand. Cu respect, cu gândire și măsură, vă spunem că după două decenii în care în parcul CTP nu a mai intrat un vehicul nou, a sosit timpul să facem niște
investiții inteligente. Iar pe această cale am propus să achiziționăm în leasing tot zece autobuze, dar noi, iar suma de 300.000 lei alocată să repre­zinte tocmai avansul. Am dubii serioase că Sergiu Bâlcea care este acționar la o firmă particulară de transport ar arunca banii în mediul privat pentru vehicule de mâna a doua cu o vechime de cel puțin 12 ani.
Iar dacă tot vorbim despre seriozitate și responsabilitate, sper ca reabilitarea drumului Gurahonț-Dieci-Buteni să nu aibă aceeași soartă ca Pâncota-Seleuș unde după ce am alocat în urmă cu trei ani o sumă semnificativă pentru manoperă, nu s-a întâmplat până în momentul de față nimic.
Oamenii vă judecă, se revoltă și pe bună dreptate pentru că un județ nu se administrează cu scuze, ci cu acțiuni concrete în beneficiul cetățenilor”, afirmă Marius Sulincean, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Județean Arad.
(G.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.