Dupa ce s-a vorbit despre o eventuala intoarcere a lui Marius Sumudica in Liga I, carismaticul antrenor in varsta de 47 de ani a semnat un contract pe 2 ani cu una din cele mai titrate echipe de fotbal din Orientul Mijlociu, Al Shabab Riad. Desi are 6 titluri de campioana in palmares, noua echipa a lui Sumudica nu a mai avut parte de un sezon perfect din anul 2012, terminand abia pe locul 10 la finalul sezonului trecut.

Patronii noului club isi doresc castigarea unui trofeu in sezonul urmator, iar pentru acest lucru ii ofera tehnicianului roman un salariu anual de 700.000 de euro, promitandu-i acestuia prime considerabile in functie de eventualele performante reusite in sezonul viitor, conform website-ului Spynews.

Avand in vedere sezonul extrem de prost facut de Denis Alibec la FCSB, acesta nemaifiind dorit de gruparea bucuresteana, sunt sanse foarte mari ca el sa ajunga in Arabia, daca e sa ne luam dupa cele declarate de Marius Sumudica la Pro X, la 3 saptamani dupa ce tot el spune ca daca pleaca din tara, Alibec va fi primul jucator care il va transfera:

“Arabia Saudită va deveni unul dintre cele mai puternice campionate de anul acesta datorită faptului că ridică foarte mult nivelul cei opt străini care au voie să intre în primul 11. De anul acesta s-a dat voie la opt străini. Voi avea o discuţie cu preşedintele clubului, vă daţi seama, îmi doresc să îmi iau jucători pe care îi cunosc, voi vedea ce se va întâmpla. Voi vedea lista de jucători pe care îi avem, la ce putem renunţa, începe munca şi voi vedea ce voi putea aduce”

In alta ordine de idei, Arabia Saudita a inceput cat se poate de prost Mondialul din Rusia, fiind surclasata de Rusia, cu scorul de 5-0, iar ceea ce este mai grav este faptul ca sauditii nu au reusit sa traga nici un sut pe spatiul portii aparate de Akinfeev, in ciuda posesiei mai bune. Urmatorul meci din grupa este unul si mai greu pentru arabi, acestia urmand sa infrunte Uruguay, echipa lui Cavani fiind cotata de agentia de pariuri online Unibet cu sansa a 9-a la castigarea trofeului de campioana a lumii in 2018, in timp ce cota Arabiei Saudite este de 1001.

Recomandările redacției