Marius Tomozei are ruptură musculară și a părăsit cantonamentul UTA-ei

0
375

Dacă virusul SARS-CoV-2 nu i-a afectat deloc pe utiști, așa cum a certificat și cel de-al doilea test, efectuat marți dimineață, când vine vorba despre accidentări utiștii nu sunt foarte norocoși în acest sezon. Și mai ales în dreptul fundașilor laterali, Marius Tomozei fiind cel de-al treilea fotbalist de profil, după Bogdan Stancu și Andrei Rus, care suferă o ruptură de ordin muscular.
Piesă de bază în angrenajul liderului ligii secunde, Tomozei a acuzat dureri la gamba piciorului drept, iar marți seară a și părăsit cantonamentul de la Hotel Subcetate pentru a face investigații. Fundașul de 29 de ani a făcut deja o ecografie, iar aceasta a evidențiat o ruptură musculară, ce-l va ține departe de colegii lui cel puțin două săptămâni. „Din păcate, Tomi a fost scos din programul echipei cel puțin până la 1 iunie, până când protocolul e strict și presupune reguli clare. El va începe un tratament, sperăm să-l avem din nou în mijlocul nostru cât de repede posibil. În grupa sa au mai rămas doar trei jucători, împărțirea a fost clară de la început, nu ne jucăm cu regulile. Restul băieților sunt bine, grupele se succed la antrenamente atât dimineață, cât și după-amiază, ne ocupăm de fiecare în aceeași măsură odată pe zi”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.
Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” nu a dorit să comenteze în niciun fel noua încălcare de regulament din tabăra Rapidului sau declarațiile ofensive ale lui Ovidiu Burcă: „E treaba fiecăruia ce face, prin asumarea faptelor. Eu și jucătorii mei suntem focusați pe pregătire și pe cele cinci finale din play-off”.
„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc e cantonată de opt zile la Hotel Subcetate, bifând tot atâtea antrenamente pe cele două terenuri ale bazei sportive „Motorul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.