Marko Vukcevic și Tudor Călin, cele mai recente transferuri ale UTA-ei

0
315

UTA a prezentat vineri seara încă doi fotbaliști care au semnat cu formația arădeană. Este vorba despre muntenegreanul Marko Vukcevic (foto, stânga), născut pe 7 iunie 1993, are un CV important.

Vorbim despre titularul postului de fundaș dreapta al naționalei Muntenegrului, a evoluat în toate partidele echipei naționale în ultimul an, inclusiv acum două săptămâni a fost pe teren împotriva Bosniei, pe 2 iunie”, a remarcat impresarul Bogdan Apostu, intermediarul transferului.

Fotbalist de bandă dreaptă care a jucat în ultimul timp ca apărător, Marko Vukcevic vine de la FK Podgorica, iar în carieră a mai jucat la Buducnost Podgorica (Muntenegru), Olimpija Ljublijana (Slovenia), Voivodina Novi Sad (Serbia), Inter Zapresic (Croația), Paykan FC (Iran) și OFK Grbalj (Muntenegru), anunță UTA pe site-ul oficial.

Vukcevic este foarte încântat de sosirea s-a la UTA și își dorește o evoluție cât mai frumoasă alături de clubul din Arad.

Sunt aici să lupt pentru acest club. Le mulțumesc tuturor că sunt aici, îmi doresc să fiu sănătos și să joc bine. Vreau să lupt pentru locul meu în echipă și pentru UTA”, a subliniat Marko Vukcevic.

Balint speră ca jucătorul din Muntenegru să acopere o poziție cheie în strategia echipei.

Un fotbalist cu calitate, care vrea să ajute echipa, să progresăm împreună. Mă bucur că Marko e aici și sper din tot sufletul să fie jucătorul de care avem nevoie pe poziția respectivă”, a punctat antrenorul Laszlo Balint.

Tudor Călin (foto, dreapta) e născut pe 8 octombrie 2000 în Cluj Napoca și joacă pe postul de mijlocaș central. Se încadrează în regula Under 21, are două sezoane consecutive în Liga a II-a, a fost căpitanul Ripensiei Timișoara și vine să acopere o poziție deficitară, ținând cont că Hrezdac și Isac sunt accidentați”, a explicat Bogdan Apostu.

Fotul căpitan al Ripensiei este foarte încântat de sosirea la UTA, iar faptul că va juca la o echipă de tradiție este o motivație în plus pentru acesta.

Mă bucur că am ajuns exact unde mi-am dorit, de mic mi-am dorit să ajung la o echipă mare din România, o echipă de tradiție, cu titluri și Cupe în palmares, să joc pe o arenă nouă și cu suporteri fanatici, alături de echipă la bine și la greu”, a mărturisit Tudor Călin. A crescut în Germania, la Regensburg, iar în România a fost atras de Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Mai are o experiență la Luceafărul Oradea.

Pentru antrenorul Balint, Tudor Călin pare a fi jucătorul perfect care să se încadreze atât în regulă Under cât și să se încadreze din punct de vedere valoric în Liga I.

Am făcut toate eforturile să avem soluții la capitolul jucători Under nu numai din punct de vedere numeric, ci și din punct de vedere valoric, care știu ce presupune fotbalul la nivel de seniori. A contat foarte mult că a jucat în mod constant la un nivel foarte bun”, a menționat Gyuszi Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.