Marș la crematoriu, avortonilor!

0
277

Rareori mi-a fost dat să fiu surprins de dimensiunile unor aberații electorale ale partidelor politice din România, dar nu nu­mai. De data asta, pur și simplu nu pot să-mi revin din uluială, nu mai știu ce să cred, după ce am citit pe facebook o știre conform căreia USR-ista Ramona Popescu consideră că avortul ar trebui să fie „mandatoriu și obli­gatoriu” pentru familiile care nu au un venit mediu! Am butonat în draci, căutând știrea pe site-uri mai mult sau mai puțin obscure și am găsit-o, fiind distribuită din abudență. „Și mai mult decat atât, avortul trebuie să fie mandatoriu și obligatoriu pentru familiile care nu au un venit me­diu, pentru familiile care nu pot asigura creș­te­rea sau hrănirea corespunzătoare a copilului, pentru familiile în care nici unul dintre cei doi parteneri în creșterea și educația copilului nu are loc de mun­că”, a scris , conform site-urilor, Ramona Popescu pe Facebook. Am căutat pe facebook și nu am găsit, dar asta nu înseamnă că nu a fost o asemenea postare, ceea ce ar însemna că știrea a fost inventată, că Ramonei Popescu, implicit USR-ului, i-au fost atribuite niște inepții inimaginabile.
Sincer, am crezut că popularii europeni, respectiv slugile lor din România, înregimentați în PNL, disperați că alianța Cioloș-USR ar putea fura cel puțin un sfert din votanți, au recurs la niște minciuni aiuritoare, atribuind formațiunii lui Cioloș niște grozăvii pur naziste, menite să-i sperie pe români, să-i determine să fugă ca dracul de tămâie de această formațiune la alegerile europarlamentare. Eram convins că după vehicularea acestei așa-zișe știri va urma un val de reacții din partea alianței lui Cioloș, din partea lui Cioloș însuși și a lui Barna, eram sigur că amândoi vor înfiera la modul cel mai dur invențiile adversarilor politici, adică exact PNL, sau, dacă această Ramona Popescu confirmă veridicitatea postării, să se lepede urgent de ea. Când colo, ce să vezi, nicio reacție! Ce să mai înțelegi, că USR-PLUS a luat-o razna rău de tot, că Cioloș s-a țicnit de-a binelea? Doamne, Ferește, îmi trec prin minte cele mai negre scenarii, cel pregnant fiind înlocuirea treptată a populației autohtone cu imigranți, așa cum vrea Merkel! Să nu uităm că, în conformitate cu directivele Comisiei Europene, imigranților, mai ales arabi, Statul Român este obligat să le asigure un venit echivalent cu salariul mediu, pe care nici măcar 20% dintre români nu îl au, așa că, potrivit conceptului USR, nu au voie să procreeze, în timp ce arăboaicele pot să facă plozi într-o veselie! Corectez: în 2018, un comunicat al Institutului Național de Statistică arăta că circa 92% dintre români au salariul mai mic decât salariul mediu pe economie! Asta înseamnă că 92% dintre românce vor fi obligate să facă avort?
Nu sunt rasist, nu sunt împotriva drepturilor omului, dar nici nu pot să accept ca România să fie pur și simplu colonizată, că așa vrea Merkel, de către imigranți veniți nu se știe de unde. Nu cred că un așa-zis re­fugiat, care nu are altă treabă decât să-și ia banii, fără să muncească, are dreptul la salariul mediu, la care 92% dintre românii care muncesc de le sar ochii nu au dreptul! Poate că ar trebui să tratăm la modul serios și responsabil inițiativa ungurilor, care cer ca, pe teritoriul oricărei țări, să nu pri­meas­că drepturi de minoritate națională decât cei născuți și trăitori pe acel teritoriu și nu invadatorii de conjunctură! Repet, înclin să cred că este o făcătură a popularilor europeni, ca să-l discrediteze pe Cioloș, dar lipsa unei reacții mă face să-mi aduc amin­te că toate acestea se întâmplă într-o țară în care președintele a impus o formațiune politică drept moștenitoare a unei organizații naziste declarată criminală de către ONU, un președinte care a scandalizat opi­nia publică internațională, catalogând deciziile guvernului țării sala drept înțelegeri cu „niște evrei”. Oricum am lua-o, dacă știrea este reală, ea este despre niște avortoni, atât autohtoni cât și externi, care atentează la ființa neamului românesc, iar dacă este falsă tot așa sunt și cei care au lansat-o! Marș la crematoriu, avortonilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.