martian1 Inițial, echipa fanion a Aradului ar fi trebuit să plece vineri după-amiază, direct de la Chișineu Criș în Ungaria, la Gyula, pentru un stagiu de pregătire de șapte-opt zile.
Planul a căzut pentru simplul fapt că jucătorii și antrenorii nu și-au încasat nici măcar unul dintre cele patru salarii restante și nici avansul pentru cantonament nu a fost achitat.
Prezenți în tribuna oficială a stadionului din Dealul Gruia la meciul din Europa League dintre CFR Cluj și Inter, Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian au ajuns de abia sâmbătă dimineața la clubul din Calea Aurel Vlaicu, când echipa ar fi trebuit să se îmbarce în autocarul pentru cantonament. Cum nu a mai existat timp fizic ca jucătorii să treacă pe la casierie, plecarea a fost amânată pentru seara zilei de sâmbătă, după ce și-au încasat drepturile financiare pe luna octombrie a anului trecut.
„Nu contează câte salarii le-am dat astăzi (n.a. sâmbătă), ci că jucătorii sunt mulțumiți. Am dat mâna cu fiecare, iar cine declară că nu e mulțumit va pleca de la echipă indiferent de numele său. Și asta pentru că toți fotbaliștii, fără excepție, ne-au spus față în față că sunt fericiți și-și pot vedea de pregătire. Și mai cred că jucătorii de la UTA, așa cum i-am cunoscut eu până acum, sunt aici pentru a juca fotbal în primul rând și mai puțin pentru bani”, a precizat Adrian Marțian.
Mai departe, omul de afaceri clujean susține că a devenit noul acționar majoritar al grupării emblemă a Aradului.
„Da, am semnat acte. Dacă nimeni nu vrea să confirme, vă spun eu că sunt noul conducător al UTA-ei. Am fost toată ziua la club astăzi (n.a. sâmbătă), m-am întâlnit și am discutat cu jucătorii, sunt în miezul problemelor. Am rezolvat o grămadă dintre ele, dar mai sunt de clarificat și altele”, ne-a mărturisit Marțian.

Recomandările redacției