martian Așa cum vă informam, a fost o zi caldă în Calea Aurel Vlaicu. Ieri, au fost așteptați la Arad doi dintre oamenii de afaceri interesați de preluarea  „Bătrânei Doamne”.
Dacă impresarul Mihai Joița  și-a anunțat sosirea în orașul nostru după ora 22, omul de afaceri clujean, Adrian Marțian, a ajuns în cursul după-amiezii pe malul Mureșului. El a fost însoțit de Adrian Falub, actualul antrenor al UTA-ei, care va rămâne și pe mai departe pe banca tehnică dacă Marțian va bate palma cu Giovanni Catanzariti.
Despre Adrian Marțian se spune că ar fi partener de afaceri cu Adrian Mutu, actualul fotbalist al francezilor de la Ajaccio. De fapt, cei doi și nașul „Briliantului”, Nicu Gheară, ar fi dorit să se implice la Universitatea Cluj în toamna anului trecut.
„Dacă domnul Florian Walter ar fi fost corect cu noi, tranzacția s-ar fi făcut. Așa, cu părere de rău, a trebuit să fac un pas înapoi”,  ne-a mărturisit afaceristul originar din Dej.
Din informațiile noastre, Marțian ar avea și „binecuvântarea” lui Adi Mutu pentru a se implica financiar la UTA. Ieri, înainte de a se pune la masa negocierilor cu Gio, Marțian ne-a declarat: „În mare, am aflat de la domnul Falub de problemele de la echipă, dar discuția decisivă o voi avea cu președintele clubului. Am un plan pentru UTA, dar înainte de toate vreau să văd care e  exact situația clubului. Dacă ne înțelegem, îi dăm bătaie, căci și așa echipa a stat prea mult în vacanță”.

Recomandările redacției