martianDeși Giovanni Catanzariti l-a așteptat joi seară pe Adrian Marțian la Arad, omul de afaceri dejean n-a sosit nici de această dată la UTA, dar a transmis că luni, la prima oră, va fi la club și va începe să lucreze efectiv pentru Bătrâna Doamnă.
„Aveți încredere în mine, nu sunt nebun, o să fac echipă de promo­vare”, a susținut, ieri, cel care a devenit partenerul lui Catanzariti la UTA începând cu returul stagiunii trecute.
„Luni, la prima oră, clarificăm toate aspectele. În primul rând, s-a vorbit la finanțe pentru eșalonarea datoriei. Iar luni începe și auditul la club”, anunță Marțian.
Antrenori și jucători
Adrian Marțian e conștient că prietenul său din copilărie Adrian Falub și-a manifestat disponibilitatea de a reveni la Arad după o discuție cu Catanzariti, însă a dezvăluit că a luat legătura și cu alți antrenori, pe lângă Petre Grigoraș.
„Dacă totuși Falub nu vrea să vină la echipă, am de ales între Artimon (FC Caransebeș), Pelici (Me­talul Reșița), Stângă (ultima dată la România Under 18) și chiar Grigoraș, care nu a oferit un răspuns până la ora asta”, a subliniat finanțatorul UTA-ei.
Iar la nivel de lot, același Marțian le transmite suporterilor că lucrurile se rezolvă: „Ce e mai important e că Alain Orsoni (șeful lui Ajaccio) mi-a trimis un e-mail cu 10 jucători din care putem alege. Câțiva sunt chiar de la Ajaccio, iar alții sunt de la Olimpyakos Pireu. De asemenea, Cosmin Contra se gândește să trimită doi fundași centrali, pe Neag și un jucător din naționala Azerbaidjanului (n.r. Elhad Naziri). Dar mai suntem în discuții și cu alți fotbaliști importanți. Din 15 august, echipa merge în cantonament”.
Antrenament cu Sandu Gaica
Lotul încropit la UTA a bifat aseară un nou antrenament, desfășurat de această dată sub comanda lui Sandu Gaica. Fostul fundaș și antrenor secund din ultimele vremuri bune ale UTA-ei face un adevărat tur de forță în această perioadă. Gaica pregătește ambele grupe de juniori republicani, plus grupa de copii născuți în 1997! Dimineață, cel care a mai jucat la FC Brașov dar și în Ungaria ar urma să conducă o nouă ședință de pregătire.

Recomandările redacției