suporteriReunirea UTA-ei părea că l-a luat prin surprindere pe finanțatorul clujean. Acesta s-a arătat surprins în primă fază de acțiunea demarată de Giovanni Catanzariti, însă, cu o zi înainte să ajungă la Arad, și-a schimbat discursul.
„Bineînțeles că știam că ne vom reuni, știam ce jucători avem dar nu puteam să spun nimic. Asta deoarece situația cu cei de la FC Argeș nu era încă lămurită și nu doream să se știe de ei. Dar am fost în permanență în cunoștință de cauză. Era normal ca Giovanni să se ocupe mai îndeaproape de această reunire, pentru că el se află la Arad, iar eu sunt – încă – în Franța”, a spus Adrian Marțian sâmbătă după-amiază.
Întrebat fiind de plata datoriilor, lucru care îi deranjează cel mai mult pe fani, prietenul lui Adrian Mutu a punctat: „Vor fi plătite și acelea, stați li­niștiți. Dar dacă cineva are bani acum și vrea să le plătească mai repede, eu aștept să vină și să o facă. Mă așteptam ca domnul Țucudean, fiind un arădean și un utist, să vină alături de mine și Gio și să ajute UTA. Nu am înțeles de ce a pus condiția ca ori el, ori noi să fim la club și nu să conlucrăm. Nu înțeleg de ce nu m-a sunat, să avem o discuție și să vedem cum putem să ne ajutăm reciproc și să facem o echipă bună la Arad”.
„Sunt curios ce mai zic fanii acum, când ne-am reunit și avem acești jucători. Sunt fotbaliști de prima ligă la Arad acum, așa cum am promis, vom face echipă de promovare. Am mai spus-o și o repet, dacă tot am intrat în horă, o să continui să joc și o voi face în stil mare. Vom face un lot valoros și vom promova!”, a decretat Marțian.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției