martianDacă Adrian Falub spunea, miercuri, că au trecut vremurile în care numele proaspetei divizionarei secunde din județul Vâlcea nu mai stârnește zâmbete odată cu cele demonstrate pe teren în turul campionatului, patronul UTA-ei nu s-a putut abține și a făcut câteva comentarii mali­țioase la adresa grupării oltene.
„Am văzut meciul de duminică, de la Oradea și nu mi s-a părut ceva spectaculos. Nu vreau să subestimez pe nimeni, însă nu mi se pare că Damila Măciuca e o formație atât de mare, de speriat. Iar numele e de oameni ne­buni. Nu știu cine le-a pus numele ăsta, dar e caraghios tare. UTA Arad are nume, o tradiție, sună frumos. Măciuca nu-mi spune nimic. Când eram copil mă jucam cu o botă și-i ziceam măciucă. Ce e aia Damila Măciuca? Puteau să îi spună Viorel, Constantin, Gheorghe, dar nu așa…”, a precizat Adrian Marțian, care – totuși – a spus că respectă o echipă care demonstrează că știe fotbal, numai că el a aflat doar din auzite de calitățile adversarului de sâmbătă.
Ca o persoană ce s-a implicat efectiv în fotbal doar de două luni de zile, omul de afaceri clujean a lăsat impresia că efectiv nu ştia că Măciuca este numele localităţii din care provine echipa vâlceană. În schimb, Marțian, care a afișat și la conferința de presă de joi o ținută elegantă, „asezonată” cu o pereche de ochelari de soare, știe exact ce are în comun cu antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu. „O cunosc pe soția sa, poate chiar înaintea lui Niculescu. Bineînțeles, o știu de la televizor. Și eu și Mutu, dacă nu mă înșel chiar eu le-am, făcut cunoștință… Mai multe ce să vă spun? Cum s-a căsătorit cu Niculescu, să vă spun toată istoria?”, au fost cuvintele șefului „Bătrânei Doamne” care nu mai au nevoie de alte comentarii.

Recomandările redacției