falubmartian2Adrian Marțian a vorbit, ieri, despre despărțirea de Adrian Falub și a vehiculat două posibile nume pentru banca tehnică a Bătrânei Doamne.
Mai întâi, Marțian s-a referit la Falub, relația dintre cei doi părând acum deteriorată serios. „Falub m-a dezamăgit, i-a determinat și pe ceilalți antrenori să nu se mai prezinte la programul echipei. Dar niciodată nu am fost sută la sută mulțumit de el”, a comentat finanțatorul sosit la clubul arădean returul campionatului trecut la ideea lui… Falub.
Petre Grigoraș e numele pe care Marțian l-a pronunțat când a venit vorba de înlocuitorul dejeanului pe postul de antrenor principal al UTA-ei. „L-am sunat pe Grigoraș și i-am propus să fie antrenor la UTA. Mi-a spus că ar avea ofertă și din Liga I, dar nu prea ar vrea să meargă, campio­natul e început. Se gândește până vineri dacă acceptă. Oricum, trebuie să ne întâlnim față în față să ne spunem fiecare pretențiile”, a dez­văluit Marțian.
Deschis și la „Mister”
În Arad s-a vorbit, ieri, despre o posibilă revenire a lui Ionuț Popa la UTA. Pentru moment însă, Marțian spune că nu a discutat personal cu ultimul antrenor care a promovat UTA – pe teren – în Liga I. Dar, „din câte știu eu, cineva (n.r. nu a dorit să spună cine) a luat legătura cu el pentru a face un program de antrenament. Dacă Ionuț Popa vrea să antreneze și să ajute echipa fanion a orașului său, eu sunt deschis la discuții și cu el. Dar deocamdată nu l-am contactat personal”, spune Marțian. Contactat, Ionuț Popa a negat orice implicare a sa la UTA.
Gio îl așteaptă
Adrian Marțian își anunța pentru aseară sosirea la Arad. Aici găsea aceeași situație și un Giovanni Ca­tanzaritti care a decis, în calitate de administrator și președinte, să nu mai semneze niciun act oficial până când partenerul său nu-și va respecta înțelegerea privind achitarea datoriilor la stat și restanțele către jucători și angajați!

Recomandările redacției