Marțian îl regretă pe Stângă, acesta vrea să-l bată sâmbătă seara

0
327

stangaUTA se deplasează în Bănie din postura „lanternei roșii” a seriei de Vest a ligii secunde. Pe arena „Ion Oblemenco” o așteaptă CS U Craiova, echipa Primăriei, la care la finalul săptămânii trecute a debutat cu victorie Ovidiu Stângă. Fostul mijlocaș al lui Eindhoven l-a înlocuit pe banca tehnică pe Eric Linkar și Olimpia Satu Mare a pierdut primul meci în această stagiune după reușita lui Ferfelea.
Acum, oltenii vor să escaladeze și alte poziții în clasament, mai ales că dau peste o formație în mare dificultate. Ovidiu Stângă cunoaște destul de bine situația din Calea Aurel Vlaicu și asta pentru că a fost antrenorul „alb-roșiilor” pentru trei zile la începutul lunii august. Fostul internațional susține că a rămas în relații bune cu patronul arădenilor, însă dorește să-l întristeze sâmbătă (ora 18). „Îmi doresc să batem şi pe UTA, să-l înving pe prietenul meu Marţian. În fotbal prieteniile trebuie uitate, iar noi vom încerca să acumulăm cât mai multe puncte”, spunea Stângă la finalul disputei cu sătmărenii lui Csik.
Antrenorul următorului adversar al „textiliștilor” este regretat de Marțian și la această oră. „Era cel mai potrivit pentru UTA, dar a fost alungat de la Arad la începutul lunii august. Nu am fi pierdut câteva săptămâni de pregătire și astăzi cu siguranță eram mai sus în clasament”, a punctat și șeful „textiliștilor”. Când a plecat de la Arad, Stângă a surprins exact situația din curtea Campioanei Provinciei: „La UTA nu am găsit nimic profesionist”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.