martianbaiaDupă Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal de pe 1 iunie UTA a realizat că o va lua de la capăt în eșalonul secund începând din toamnă. De data aceasta, cel puțin antrenorul Adrian Falub și directorul executiv, Gheorghe Constantin, își doresc o abordare serioasă a noii stagiuni și au încropit un plan de bătaie ce a ajuns deja pe masa finanțatorilor Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. Numai că, din informațiile noastre, relațiile dintre cei doi oameni de afaceri nu sunt tocmai bune și s-ar putea pune din nou problema separării lor.
Probabil, o discuție finală, cu cărțile pe față, între cei doi va avea loc la mij­locul acestei săptămâni, odată cu revenirea lui Adrian Marțian în orașul nostru. Acesta din urmă s-a ocupat de afacerile proprii, dar a început negocierile pentru unii fotbaliști de pe lista lui Falub. „Am avut discuții preliminarii la Pitești și Oradea, dar până nu semnăm contractele cu jucătorii doriți nu vreau să intru în amănunte. Cu domnul Marius Vizer, de la FC Bihor, chiar o să mă mai văd o dată în această săptămână la Budapesta. Cert este că o să aducem foarte mulți jucători. Dintre cei din actualul lot cu cât pleacă mai mulți cu atât mai bine”, a menționat principalul finanțator al „textiliștilor”.
La rândul său, Adrian Falub nu dorește să dea detalii despre ceea ce va urma să se întâmple în Calea Aurel Vlaicu și asta pentru că nu are certitudinea că Adrian Marțian va accepta toate condițiile prinse în „proiectul” pentru sezonul următor. „Cel târziu până la finalul acestei săptămâni, cei doi finanțatori ar trebui să se decidă ce au de gând să facă pentru la anul. Știu că discursul domnului Marțian e radical în ceea ce-i privește pe fotbaliști și, pe undeva, are dreptate. Dacă cu acest lot am terminat campionatul pe locul 4 e normal să ne gândim să facem schimbări majore pentru sezonul următor. Dar, toate la timpul lor”, a menționat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Recomandările redacției