Marțian, la servici: trebuie să plătească jucătorii și să se înțeleagă cu Ibe și Babatunde

0
174

martianpopeConform promisiunilor făcute în preziua plecării delegației „textiliste” la Satu Mare, Adrian Marțian le-a comunicat fotbaliștilor că își vor primi cel puțin încă un salariu între partidele cu CS Mioveni și CS U Craiova. Mai mult, dejeanul l-a asigurat pe Giovanni Catanzariti că începe să plătească și din datoriile acumulate în insolvență cu scopul de a se apropia de momentul adevărului, întocmirea unui plan de reorganizare.
Dar, „prietenul lui Mutu” ar avea și un alt interes să reînceapă finanțarea, acela de a avea câștig de cauză în Instanță privind calitatea de creditor majoritar și implicit cea de șef în Calea Aurel Vlaicu, postură ce o vânează de mai bine de un an de zile. „Anul acesta ne salvăm de la retrogradare, iar în sezonul viitor vom promova”, a aruncat mănușa Marțian, care, poate, nu conștientizează că de acum și până la momentul așa-zisei reveniri în elită ar mai trebui să scoată din buzunar cel puțin 6-7 sute de mii de euro.
Dar, Marțian mai este așteptat la Arad și pentru a-i completa lotul lui Adrian Falub.  Atacanții de culoare Ibrahim Babatunde și Stanley Ibe așteaptă să bată palma cu dejeanul pentru a se pune la dispo- ziția antrenorului pentru următoarele meciuri de campionat. Cel puțin unul dintre cei doi fotbaliști de culoare, în principiu Ibe, ar trebui să treacă de „filtrul” tehnicianului, care are mare nevoie de concurență în avanposturi. Utiștii chiar se gândesc să lege un amical marți după-amiază pentru a-i vedea la lucru pe ambii atacanți, însă doar cu condiția să existe două formule de joc. Apostu și Popescu au ieșit accidentați sâmbătă, iar Ardelean acuza dureri în zona inghinală și           s-ar putea să nu fie apți, așa că Falub ar putea opta pentru două antrenamente astăzi.
În fine, fiindcă CS U Craiova nu a acceptat să evolueze la Arad vineri după-amiază, confruntarea dintre „alb-roșii” și olteni va avea loc sâmbătă, la ora 11. Chiar dacă partida are mai degrabă un caracter amical prin prisma faptului că cele două formații nu se vor mai întâlni și în faza a doua a competiției, UTA va trimite tot ce are mai bun în luptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.