tricauta (1)Convorbirea telefonică dintre pseudo-patronul „alb-roșiilor” și an­trenorul demis, dar mai ales declarațiile acestuia din urmă, au creat mici „valuri” în vestiar. Eugen Trică afirma răspicat că va reveni în Calea Aurel Vlaicu și va scăpa de fotbaliștii care      l-au trădat, aceiași care l-au mai contrat prin presă în vacanța de iarnă pe Adrian Marțian. Totuși, la antrenamentul de joi dimineața, dejeanul              le-a comunicat fotbaliștilor că nu se pune problema unei împăcări cu fostul tehnician, dar asta – poate – și după ce a fost „urecheat” de Giovanni Catanzariti cu o seară înainte.
Probabil, „prietenul lui Mutu” a realizat că fără sprijinul italianului nu și-ar mai da aere de șef pe la Arad. Se știe că „bruma” de bani ce s-au dat în urmă cu două săptămâni provin de la Catanzariti, care, aproape sigur, va mai plăti și restul restanțelor de pe luna octombrie pe 10 februarie. Fostul președinte încearcă din răsputeri să țină în viață clubul până se va putea face un plan de reorganizare, moment în care el, în calitate de administrator, va scăpa de răspunderea penală.
Cât despre Marțian, cel puțin la această dată el nu pare a avea banii necesari finanțării la un nivel normal al unui club de Liga a 2-a. Chiar și așa, a găsit ceva mărunțiș pentru achitarea unui avans pentru canto­namentul de la Gyula, ce ar trebui să demareze miercuri, 13 februarie. Dar, jucătorii vor trece granița doar dacă cel târziu luni, conform graficului de plăți eșalonate, se vor încasa acele restanțe pe luna octombrie, urmând ca banii pe noiembrie să se ia în întregime la revenirea din stagiul de pregătire.
Nici cu Adrian Falub lucrurile nu sunt bătute în cuie. Deși s-a apucat serios de treabă, programând și amicalele de la Chișineu Criș (sâmbătă dimineață) și cu CS Ineu (joi, la Gyula?), tehnicianul încă nu a fost convins să semneze contractul cu „Bătrâna Doamnă”. Dincolo de condițiile necesare antrenamentelor, fostul fundaș al lui U. Cluj așteaptă întăririle promise, adică cel puțin trei-patru fotbaliști de primul „unsprezece”.

Recomandările redacției