martianmutuAdrian Mutu, care a marcat din penalti în minutul 68 al meciului Ungaria-România, din preliminariile Cupei Mondiale-2014, l-a egalat pe Gheorghe Hagi în clasamentul all-time al golgheterilor pentru echipa naţională, cu 35 de reuşite.
Performanța „Briliantului” l-a încântat pe bunul său prieten și partener de afaceri, Adrian Marțian. „Am vorbit de multe ori cu el de sâmbătă încoace, l-am felicitat și încurajat, așa, ca între prieteni. Un fotbalist fițos , neserios sau slab, așa cum a fost considerat uneori Adi chiar și de Victor Pițurcă, nu ajungea să fie egalul lui Hagi. Îl cunosc bine pe Adi și întotdeauna a fost un profesionist. Cred că a fost cel mai bun cu Ungaria și mă aștept să facă un meci mare și cu Olanda”, a punctat șeful „Bătrânei Doamne”, care nu demult spunea că va încerca să-l convingă pe Mutu să-și încheie cariera la UTA.
Retras din activitate în 2001, Gheorghe Hagi a deţinut, până sâmbătă seară, recordul celor mai multe goluri marcate „sub tricolor”, 35 în 125 de partide. Cu reuşita de vineri seară, Adrian Mutu a ajuns la 35 de goluri, în 76 de meciuri disputate în tricoul echipei naţionale a României.

Recomandările redacției