martianmutuPrieten bun cu decarul celor de la Ajaccio, Adrian Marțian s-a lăsat antrenat într-un dialog despre luarea de poziție a selecționerului României în legătură cu așa-zisul conflict cu Adrian Mutu dinaintea meciului cu Ungaria. Victor Pițurcă a declarat marți că „Briliantul” a plâns când a fost informat că va fi exclus din lot și că vremea sa a cam apus. „Eu îl cunosc foarte bine pe Adi, e un drac împielițat, nu plânge niciodată. Nici dacă îi tai mâna jos, el nu va vărsa o lacrimă. Și se dă și la munte, darmite la Pițurcă, dacă ar fi fost cazul de un așa conflict. Poate că Adrian și-a cerut scuze, sigur nu în genunchi că nu îi stă în caracter, dar e o minciună să spui că a plâns. Mi se mai pare ciudat să spui că un jucător de 34 de ani nu face față fizic ca unul de 18… Poate că nu mai rezistă 90 de minute pe teren la cel mai înalt nivel, dar e tipul de fotbalist care nu se joacă cu ocaziile. Și cum fotbalul se joacă pe goluri, orice echipă are nevoie de un atacant ca el, inclusiv echipa națională”, susține Marțian.
Vizavi de o posibilă retragere a fostului jucător al lui Chelsea de la națională, patronul UTA-ei a menționat: „Am mai spus-o, el nu vine la națională pentru o persoană anume, vine pentru că e fotbalist, pentru fani, pentru că e meseria lui. Dacă nu va mai veni, va fi pentru că nu va dori domnul Pițurcă, o persoană aleasă în funcția de selecționer, care nu ar trebui să facă ce vrea ea. Mă așteptam să apară și să își ceară scuze pentru prestația naționalei, nu să spună că el este cel mai bun, cel mai corect. Dacă ar ține numai el echipa națională și ar da bani și nu invers, poate să facă ce vrea. Așa, însă, nu”.
Adrian Marțian și Adrian Mutu sunt și prieteni și parteneri de afaceri la AMA Biodiesel, deschizând recent un punct de lucru la Oradea.

Recomandările redacției