apostuFalia dintre patronul și antrenorul „Bătrânei Doamne” s-a lărgit după eșecul cu Olimpia Satu Mare. Adrian Marțian l-a ata­cat la „baionetă” prin intermediul presei pe Eugen Trică pentru alegerile tehnico-tactice făcute, acesta anticipând – oarecum – asta în declarațiile de la finalul disputei cu echipa lui Csik. „Domnul Marțian e patron și poate declara orice vrea, pe mine nu mă afectează. Și nici pe băieți nu aș vrea să-i afecteze. Mie îmi poate zice orice, numai de familie să nu se ia”, spunea fostul internațional sâmbătă seara.
Și, teoretic, cel puțin doi fotbaliști ar putea fi afectați după ce Marțian a transmis un mesaj clar prin intermediul lui Dorin Micșa imediat după ultimul fluier al „centralului”. Administratorul special al UTA-ei SA i-a informat pe Alin Marcu și Bogdan Apostu că-și pot face bagajele, primul fiind criticat dur și personal de Marțian în pauza partidei cu sătmărenii. Dejeanul i-a reproșat maniera (semi-scăriță) în care a executat lovitura de la 11 metri, la un moment dat intervenind și Trică. Acesta i-a spus și atunci, dar și acum șefului clubului că: „E liniște și pace la UTA. Vestiarul îmi aparține, știu exact ce am de făcut pentru ca echipa să-și revină și să urce în clasament. Vă spun eu că jucătorii nu sunt afectați, le-am spus și astăzi că trebuie să muncim și mai mult și să mergem la Mioveni pentru a câștiga primul meci în acest campionat”.
Totuși, Trică a observat un aspect ce nu-i pică prea bine, dar rămâne la părerea de sâmbătă seara: „Cât despre mine,  nu sunt afectat deloc de declarațiile domnului Marțian. Ca și patron al echipei, poate vorbi orice, nu mă deranjează. Poate, totuși, ar fi bine să nu mai vorbim prin intermediul presei, ci față în față”.
Nemulțumirile lui Adrian Marțian vis-a-vis de felul în care Trică a făcut echipa cu Olimpia, dar și schimbările din partea a doua, ar fi putut fi sugerate și de cei care au urmărit partida de la înălțimea tribunei oficiale alături de omul de afaceri clujean. Din informațiile noastre, cel mai vocal ar fi fost impresarul lui Ardelean și Popescu, Cristian Opria, care a fost însoțit la meci de Miroslav Giuchici, patronul școlii de fotbal care l-a lansat pe Gabriel Torje.

Recomandările redacției