uta orsoni martianDupă trei zile în care s-a ferit să dea declarații în presă, acționarul majoritar al „Bătrânei Doamne” vine cu un mesaj liniș­titor pentru suporteri, sau mai bine spus pentru cei puțini care mai au încredere în el. Adrian Marțian spune că de săptămâna viitoare UTA va intra în normalitate și nu înțelege de ce se vorbește cu pesimism despre viitorul echipei arădene.
„Am citit prin ziare că mă ascund prin străinătate. De ce aș face asta? Poate am o strategie, de aceea am întârziat puțin cu preluarea totală a clubului. Oricum eu sunt demult patronul UTA-ei, știu ce am de făcut din această postură”, ne-a comunicat tele­grafic omul de afaceri clujean. Întrebat dacă nu îi este teamă că Giovanni Catanzariti va declanșa insolvența dacă el va ocoli Aradul și luni, Marțian a adăugat: „Eu hotărăsc ce se întâmplă cu clubul, nu Giovanni. Vorbim des la telefon, el știe ce am de gând. Săptămâna vii­toare rezolvăm problemele de la UTA”.
În fine, partenerul lui Adrian Mutu a spus că nu are nevoie de sprijin financiar din Italia sau Austria, așa cum susținea Catanzariti că ar fi aflat chiar din gura sa. „Îl am pe Orsoni și clubul Ajaccio alături și e suficient. Se vor întâmpla lucuri pozitive de săptămâna viitoare. Nu mai vorbiți de insolvență sau faliment, considerați-o salvată pe UTA!”, a accentuat Adrian Marțian.
Cu 27 de zile până la reluarea campionatului ligii secunde, clubul „textilistt” se poate „lăuda” doar cu datorii de aproximativ 400 de mii de euro și cu 17-18 jucători care nu au disputat nici măcar un amical în actuala formulă de așa-zisă echipă de fotbal.

Recomandările redacției