martiantgDe când o finanțează pe „Bătrâna Doamnă”, Adrian Marțian a asistat din tribună la toate confruntările oficiale ale arădenilor. Sâmbătă, dejeanul nu a mai ajuns la Râmnicu Vâlcea fiindcă a trebuit să se ocupe personal de un transport spre Corsica, însă a stat cu urechea la radio, dar a și comunicat telefonic cu Dorin Micșa, noul administrator special al UTA-ei.
Prietenul lui Mutu a aflat de multitudinea de ocazii ratate de „alb-roșii” în Zăvoi, dar și de erorile grave din defensivă. „E păcat că pierdem astfel de meciuri, în care dominăm, ratăm 50 de ocazii și luăm goluri stupide. Nu mai vreau atacanți care să-i facă mari pe portarii adverși, așa cum s-a întâmplat la Vâlcea, iar problema asta am avut-o și campionatul trecut. Am avut tot felul de golgheteri, Voiculeț sau Silvășan, care au uitat să mai marcheze, iar acum, din câte se pare, din nou ne lipsește un om adevărat de gol. Băiatul ăsta, Sălăjan, cred că ar trebui folosit doar de prin repriza secundă, de prin minutul 65-70, atunci e mereu pe vână și dă și randament. În rest, nu mi se pare la fel de concentrat tot timpul. Este clar că ne mai trebuie un atacant, dar nu știu unde îl mai putem găsi la ora asta. Dar, să nu uităm ca am mai avea nevoie și de cel puțin un fundaș central, dacă nu, doi”, consideră Marțian, care, totodată, speră ca Eugen Trică să nu-l mai folosească pe Marcu ca mijlocaș central: „Îi avem acum pe cei doi columbieni la mijloc, iar Medina, din câte am înțeles, chiar a evoluat foarte bine la Vâlcea. Marcu nu e de mijlocaș central”.
Șeful arădenilor nu este străin nici de problemele de arbitraj de la Râmnicu Vâlcea, dar de data aceasta nu mai este la fel de vehement la adresa „fluierașilor”: „Da, am aflat că ni s-a refuzat un penalty, dar dacă noi am fi marcat  nu cred că arbitrii ne-ar mai fi scos mingea din poartă”.
În rest, finanțatorul îi acordă credit lui Eugen Trică și spune încă odată că UTA nu emite pretenții deocamdată. „Se știe cât de târziu ne-am reunit și e normal să avem niște probleme pe acest start de campionat. Dar, Trică își face bine treaba, echipa joacă din ce în ce mai bine, iar când vom și marca vom aduna și puncte. Și așa nu putem avea mari așteptări cel puțin până în iarnă, dar veți vedea că vom face cu toții treabă bună”, a adăugat Marțian, care-și dorește ca meciul cu Olimpia Satu Mare să se dispute în nocturnă, iar pentru asta s-au făcut deja demersurile necesare la Federație.

Recomandările redacției