martianjucPatronul UTA-ei a fost mai mereu în prim-plan la Drăgășani. Adrian Marțian și-a vizitat jucătorii înaintea partidei în vestiar, însă a intrat și pe gazon, la încălzire. Finanțatorul „alb-roșiilor” a discutat cu Dan Țapoș și Dan Stupar, însă a vorbit și cu câțiva dintre jucători, încercând să îi motiveze cât mai mult. Marțian nu i-a uitat nici pe suporteri, cu care a petrecut câteva minute înainte de startul confruntării.

Adrian Marțian nu-și poate explica lipsa de incisivitate din jocul „alb-roșiilor”, mai ales că, în opinia sa, Damila Măciuca era o echipă de bătut. „Corona e cu două clase peste Măciuca, numai că, din păcate, UTA a jucat astăzi cum au făcut-o brașovenii cu noi. Adică am plimbat mult mingea de-a lungul terenului, ne-am întors de multe ori cu balonul în spate, când noi ar fi trebuit să atacăm poarta. Dar, asta e valoa­rea jucătorilor noștri din atac. Cu excepția lui Laso, care nici el nu a reușit mare lucru astăzi (n.a. sâmbătă) ,,ceilalți au lipsit de la acest meci. Nu se poate ca un atacant central ca Silvășan să aibă o singură ocazie. Cred că, dacă Dosso ar fi jucat măcar o jumătate de oră astăzi, am fi marcat măcar un gol. În general, mi-au mai plăcut doar Amadio, Kovacevic, Supic și hai să spunem, Laso, cu restul nu prea am avea ce face mai ales dacă vrem să mergem în Liga 1. Neagu chiar m-a enervat la cum a jucat astăzi (n.a. sâmbătă), nu vreau să-l mai văd câteva zile. Fundașii centrali nu au avut de lucru, dar și când au avut am luat gol. Asta e valoarea echipei la ora asta, ce să tot ne mai dăm după cireș!”, a punctat omul de afaceri clujean.
La pauză, iritat fiind de faptul că UTA a jucat foarte slab, Marțian s-a dus direct la vestiare, acolo unde și-a îmbărbătat încă odată jucătorii. Totul a fost însă în zadar, pentru că Silvășan și compania nu au reușit să întoarcă rezultatul pe tabelă. „Le-am reamintit că joacă pentru UTA, un club de mare tradiție, împotriva unei formații care nu înseamnă nimic în fotbalul românesc. Dar, ce-am rezolvat? Le-am promis și bani dacă o bat pe Măciuca, dar nu au fost în stare”, a afirmat patronul „texti­liștilor”. „Nu e prima oară când domnul Marțian vine la pauză în vestiar, s-a mai întâmplat și în alte rânduri, inclusiv la meciurile de acasă. Dânsul dă banii, are dreptul la opinii, eu nu o să-l împiedic să și le exprime, dar nici nu o să i le comentez. Relația noastră este una normală, ca de la antrenor la conducător, fiecare cu treaba și res­ponsabilitățile sale”, a precizat și Adrian Falub.
La final, Marțian s-a intersectat pe gazon cu Claudiu Niculescu. A urmat un dialog între cei doi, survenit pe baza declarațiilor făcute de patronul UTA-ei vizavi de actuala soție a antrenorului Damilei Măciuca. Fostul atacant al lui Dinamo i-a cerut lui Marțian să nu implice familia în problemele fotbalului, ci să-și exprime opinii doar în ceea ce-l privește pe el. Finanțatorul „textiliștilor” s-a apărat, menționând că a făcut acele declarații doar pentru amuzament, precizând că nu are nimic personal cu Niculescu sau familia sa, mai ales că tehnicianul oltenilor este finul lui Cristian Borcea, un apropiat al lui Marțian și Adi Mutu.
Apoi, omul de afaceri s-a dus direct la vestiare. După ce și-a criticat jucătorii, la rând a urmat Adrian Falub. Aproximativ 10 minute a durat discuția dintre cei doi, care – de fapt – a fost mai mult un monolog. Patronul s-a exprimat pe un ton ridicat și i-a reproșat antrenorului său lipsa de reacție în atac, în timp ce acesta stătea rezemat de gard și privea în gol…„Nu puteam să-l felicit după acest meci, nu aveam voie să pierdem aici”, a recunoscut Marțian.
Totuși, patronul „Bătrânei Doamne” nu și-a pierdut speranța pentru un loc sub soarele ligii secunde. „În afară de acest meci cu Măciuca, credeam că la Oradea o să mai avem probleme. Acum că Bihorul a ieșit din calcule odată cu înfrângerea cu Luceafărul nu cred că va mai fi un meci de care pe care. În rest, nu ar trebui să mai avem probleme împotriva nimănui. Dacă nu batem tot până la sfârșit, înseamnă că într-adevăr nu avem ce căuta în Liga 1”, a încheiat Marțian.

Recomandările redacției