martian2Când luminița de la capătul tunelului în sfârșit apărea odată cu oferta gene­roasă a clubului Atletico pentru întreg pachetul de acțiuni a UTA-ei, Adrian Marțian taie din fașă orice speranță. Omul de afa­ceri clujean spune răspicat că în calitate de patron al „Bătrânei Doamne”, deținător a 80% din acțiunile grupării „textiliste” nu e deloc interesat de propunerea clubului finanțat de Marius Țucudean…
– Bună ziua, domnule Marțian, ați aflat…
–  (mă întrerupe) Da, bineînțeles. Le mulțumesc domnilor de la Atletico pentru oferta bună, dar clubul nu este de vânzare. 528 de mii de euro este o sumă rezo­nabilă, însă eu am planuri mari cu UTA. Nu am venit la Arad să stau 3-4 luni, am un plan pe termen mai lung la club.
– Și când aveți de gând să demarați acest plan, suntem pe 18 iulie și echipa are șase jucători sub contract și datorii de sute de mii de euro?
– O să vedeți, de luni o să începem să plătim restanțele, să rezolvăm și Statul și o semnăm cu jucători buni. Eu am demonstrat că bag bani la acest club, nu ca alții care poate au condus pe banii altora.
–  Auditul de care ați vorbit luni la mitingul suporterilor l-ați demarat?
–  Am discutat cu o firmă din Oradea, mi-a promis că se ocupă de tot, începând de săptămâna viitoare.
– Prin urmare, de luni veniți din nou la Arad să vă apucați efectiv de treabă?
–  O să vin, nu o să vin, nu e important asta. Persoana care face contractele și are drept de semnătură trebuie să fie la club.
– Dar nu mai aveți nici antrenor, nici director executiv, se pare că nici ei nu mai cred în proiectul dumneavoastră…
– Cine a spus că nu mai avem antrenor? Falub a plecat deocamdată de la Arad căci nu are ce face, dar va reveni de luni încolo când o să-i pun la dispoziție un lot bun. Iar pe nea’ Costică (n.a. Gheor­ghe Constantin) nu-l pot obliga să facă ceea ce nu-și dorește. Dacă nu mai crede în mine, e liber să facă ce vrea…
–  Sunteți sigur că acea hârtie între dumneavoastră și Giovanni Catanzariti, prin care acesta din urmă se angajează să vă cedeze 80% din acțiuni, e valabilă, iar dumneavoastră sunteți fără doar și poate patronul UTA-ei?
–  100%, nu am niciun dubiu. E un act legalizat, nu poate fi contestat de nimeni.
– Așadar, refuzul e defintiv?
–  Bineînțeles. Le mulțumesc oamenilor care au venit cu această ofertă, sunt drăguți, dar nu sunt interesat să vând. În schimb, îi aștept cu drag lângă mine pentru a face o echipă cât mai puternică. Mă gândesc că și ei, ca și mine, își doresc promovarea în Liga 1.

Recomandările redacției