utafalEchipa fanion al Aradului continuă să meargă pe sârmă, fiind mereu în pericol să cadă. Nici la această oră nu există certitudinea că cineva va plăti măcar o parte din datoriile clubului, în așa fel încât activitatea să continue pe un făgaș cât de cât normal. Fotbaliștii se antrenează, ba chiar au disputat și primul amical al iernii, dar nu știu ce le rezervă ziua de mâine. Și asta e valabil și pentru stafful tehnic.
Incertitudinea continuă și pentru Adrian Marțian și-a întâziat sosirea la Arad. Inițial, omul de afaceri clujean spunea că joi, în jurul orei 16, ar trebui să se pună din nou la masă cu președintele Giovanni Catanzariti pentru a bate în cuie termenii colaborării, însă acesta nu ajunsese nici la ora 20. Probabil, discuțiile  s-au purtat la ceas de noapte, fiindcă situația de la UTA nu mai suferă amânare, după cum o spunea chiar Adrian Falub. „Sincer, mi-e greu să mă uit cu atenție la jucătorii nou sosiți sau să mă gândesc la pregătire sau viitoarele amicale. Astăzi, clubul e pe marginea prăpastiei și, dacă până la finalul acestei săptămâni nu se întâmplă ceva pozitiv, mi-e teamă că va cădea în ea”, susținea antrenorul „alb-roșiilor” la finalul testului cu UTA II.
Vă reamintim că Adrian Marțian a lăsat să se înțeleagă că joi sau vineri le va da vești bune „oficialilor” UTA-ei și suporterilor ei, în sensul că va începe finan­țarea imedioată a clubului. De cealaltă parte,  Mihai Joița spunea că nu-și va exprima poziția oficială privind implicarea sa financiară în Calea Aurel Vlaicu decât după finalizarea auditului.

Recomandările redacției