martianAdrian Falub spunea că până la finalul acestei săptămâni clubul UTA trebuie să-și clarifice situația pentru a nu intra într-o criză și mai mare de timp. Antrenorul „alb-roșiilor” a fost mulțumit doar pe jumătate și asta pentru că structura acționariatului a rămas aceeași și, deci, banii mai întârzie să vină, dar, pe de altă parte, viitorul finanțator a bătut în cuie în cel mai mic detaliu o strategie pentru partea a doua a sezonului. Adrian Marțian s-a înțeles verbal cu Giovanni Catanzariti, iar săptămâna viitoare se va întoarce la Arad pentru a semna și actele și să facă primele investiții în club.
Adrian Marțian a ajuns pentru prima oară în orașul nostru joi seara, având o primă rundă de discuții cu „oficialii”              UTA-ei în timpul căreia spunea: „Discutăm, mergem în direcţia bună. La ora asta, nu pot spune că am bătut sută la sută palma, dar până mâine dimineaţă (n.a. vineri) lucrurile ar putea fi clarificate. Bineînţeles, Giovanni va rămâne în club alături de mine, iar Adrian Falub, antrenorul echipei”. A doua zi, la prima oră, omul de afaceri clujean a dat o fugă până la Oradea, iar la întoarcere, a parafat și înțelegerea verbală cu Giovanni Catanzariti.
„Am schițat tot, la milimetru, știm exact ce avem de făcut și ce vom face. Am fost de acord cu strategia celor de la UTA, urmează să semnăm actele după ce voi vedea și eu rezultatul auditului comandat la club. Dar, cred că va fi totul în regulă, iar jucătorii și antrenorii își pot vedea liniștit de treabă, fiindcă își vor fi primi banii cuveniți. Așadar, rămâne cum am stabilit”, ne-a declarat Adrian Marțian, la plecarea din România cu destinația Italia. „Din punctul meu de vedere, m-am înțeles cu domnul Marțian încă de la prima întâlnire. Pe undeva, e normal să-i ia ceva mai mult timp până se semneze actele, dar, dacă e așa cum a promis, totul va intra în normalitate de săptămâna viitoare”, a afirmat și Giovanni Catanzariti.

Recomandările redacției