tricamartianNoul antrenor al „Bătrânei Doamne” încă nu a dorit să vorbească despre aventura sa în Calea Aurel Vlaicu, dar a făcut-o patronul echipei în numele lui. Adrian Marțian își dă cu părerea despre ceea ce va urma la UTA, atât din punctul de vedere al băncii tehnice, cât și al lotului de jucători.
Înainte de toate, omul de afaceri dejean a părut foarte apropiat de Eugen Trică. În timpul amicalului cu Voința Mailat cei doi au stat deseori unul lângă altul și s-au mai sfătuit cu privire la jucători. „Atâta timp cât l-ați văzut aici, pe marginea terenului, dând indicații, Trică este 200% antrenorul UTA-ei. Deși a avut oferte și din Liga 1 a ales Aradul, fiindcă simte că poate să facă performanță. Este un antrenor tânăr, la început de drum, poate să mai crească și el odată cu noul nostru proiect bazat în special pe fotbaliști tineri. A avut o șansă la CFR Cluj, dar acolo e greu de lucrat, știindu-se ce pretenții sunt. Aici are șansa să-și facă lotul așa cum vrea el, e altceva. Și o să vedeți că vom avea rezultate, chiar dacă s-a pornit greu de pe loc. Cred că o să colaborăm bine împreună”, a punctat Marțian.
Referindu-se la lotul pentru noua ediție de campionat, șeful „textiliștilor” a adăugat: „În principal, vom conta pe jucători tineri, care nu au nume sonore și se vor dărui mai mult decât alții, decât vedetele cu salarii mari pe care le-am avut anul trecut. Fotbaliștii din acest sezon vor dori să demonstreze că sunt buni și merită să evolueze mai sus, iar așa vor avea de câștigat atât ei, cât și clubul UTA. Însă mai trebuie să fim conștienți de ceva. Până în iarnă o să fie destul de greu pentru noi, nu o să speriem pe nimeni. Dar, din iarnă, va fi cu totul altceva”.
Adrian Marțian a mai spus că până cel târziu joi ar trebui să definitiveze lotul de jucători, sau măcar cel pe care va conta în prima rundă de campionat. În acest sens, va mai purta discuții cu unii fotbaliști cu care nu s-a înțeles încă nici măcar verbal, dar trebuie să-i ia în considerare și pe ultimii sosiți, doi spanioli și un sârb.

Recomandările redacției