marutaCătălin Măruţă a avut mai multe încercări eşuat de a-şi recupera banii de la Silviu Prigoană şi în această dimineaţă a mers acasă la afacerist. Silviu Prigoană a chemat poliţia.

 Cătălin Măruţă s-a îmbrăcat în costum şi alături de mai mulţi prieteni (aşa zişi „recuperatori”) a fost în această dimineaţă la poarta lui Silviu Prigoană. „Noi ne-am făcut datoria! Silviu Prigoană nu trebuie să ne dea fizic banii, ci să cumpere nişte produse să le dăm copiilor de 1 iunie”, a spus Măruţă.

Acesta a mai spus: „Noi nu ne vom lăsa până nu ne luăm banii”. Afaceristul nu a gustat gluma şi a chemat poliţia. Deşi au venit foarte repede la faţa locului, oamenii legii nu i-au făcut nimic lui Măruţă şi l-au atenţionat doar să nu stea pe carosabil.

Silviu Prigoană a fost în urmă cu ceva vreme în emisiunea cu Cătălin Măruţă, „Happy Hour”, unde a făcut un pariu cu moderatorul că nu se va mai împăca cu Adriana Bahmuţeanu. Acum, după împăcarea cu jurnalista, omul de afaceri se dezice de promisiune şi refuză să dea cei 15.000 de euro.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției