descinderi

Update1
Conform MEDIAFAX, surse judiciare au declarat că printre cele 20 de instituţii publice unde se fac percheziţii sunt Consiliul Judeţean Timiş, Direcţia Prestări Servicii din CJ Timiş, Asociaţia Dezvoltare Intercomunitară Apă – Canal Timiş (care funcţionează în sediul CJ) şi Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului Bucureşti.
De asemenea, au loc percheziţii la depourile CFR Călători din Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Sibiu, Ploieşti, Arad, Suceava şi Iaşi.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei efectuează la această oră cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014.
“În cursul zilei de 10 decembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 48 locații situate în municipiul București și județele Arad, Timiș, Cluj, Brașov, Sibiu, Argeș, Prahova, Suceava, Galați, Iași și Constanța, din care 20 sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat remis de DNA.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției