Operațiune în forță a Poliției Capitalei, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale (DOS), la primele orele ale dimineții de vineri. Patru membri ai trupelor Sfinx Experience și Class au fost percheziționați într-un dosar de evaziune fiscală de peste 1 milion de lei. Faptele care li se impută de către anchetatori s-ar fi petrecut între 2013-2016.

Potrivit surselor judiciare GÂNDULsunt efectuate cercetări ”sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 1.2 milioane lei, reprezentând impozit pe profit și TVA.

Suspecții vizați în acest dosar sunt Mișu Cernea, Crina Mardare – soția sa – și frații Mihaela și Vlad Cernea, foști artiști ai trupelor Sfinx Experience și Class.

Aceleași surse judiciare au mai declarat, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL, că Mișu Cernea va fi cercetat sub control judiciar, fiind pus și un sechestru pe o casă aflată în Cotroceni.

”Procurorii ar fi decis ca Mișu Cernea să fie cercetat sub control judiciar și i-au pus sechestru pe o casă din Cotroceni, pe 8.000 de dolari și 28.690 lei găsiți la percheziții”, spun sursele judiciare GÂNDUL.

Potrivit acelorași surse judiciare, în cazurile de evaziune fiscală anchetate în acest dosar ar fi implicate și firme ale unor romi din Sintești.

sursa: www.gandul.ro

Recomandările redacției