Update: Ce s-a întâmplat de fapt: Astăzi, în jurul orei 16.30, un bărbat de 31 ani, din județul Hunedoara, a condus un autoturism pe DN 79A, din direcția Almaș către Joia Mare. Într-o curbă periculoasă la stânga semnalizată corespunzător, bărbatul a intrat în derapaj, pătrunzând pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu o autospeciala marca Dacia Logan condusă regulamentar din sens opus de o femeie de 35  ani, din loc. Sebiș, jud. Arad, (agent șef de poliție în cadrul Postului de Poliție Ignești, I.P.J. Arad).
Autotspeciala de poliție a fost lovită frontal, după care a fost proiectată într-un alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers, condus de o tânără de 22 de ani, din Șicula.
În urma accidentului  a rezultat  vătămarea ușoară a femeii de 35 de ani.
În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Din câte se vede, chiar și agenții de poliție au ghinionul să mai facă din când în când accidente. Carosabilul umed și vremea nefavorabilă probabil că au contribuit și ele când a fost vorba de un accident destul de urât în care a fost implicată și o mașină de poliție.
Din imaginile pe care le deținem, se vede clar că mașina polițiștilor s-a făcut praf, pagubele materiale fiind foarte mari. Capota, parbrizul spart și roată sărită de la loc fiind semnele unui impact destul de violent.
Din informațiile noastre, accidentul a avut loc între Joia Mare și Almăș astăzi, în jurul orei 17:00.
Din spusele martorilor, se pare că a fost vorba despre un impact frontal între două autoturisme, unul dintre acestea fiind chiar mașina de poliție. Polițista aflată la volan a fost transportată la spital. 

Recomandările redacției