O mașină a fost lovită de un tren în această dimineață și se pare că pagubele materiale au fost uriașe, mașina fiind făcută praf. În urma impactului, partea din față a autoturismului a fost făcută bucăți, motorul zburând la aproximativ 20 de metri distanță de locul impactului.

Așadar, astăzi, în jurul orei 10:30, un bărbat de 41 de ani, din Zimandu Nou, a condus un autoturism pe drumul județean DJ 791, dinspre Sântana spre Olari. La trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Stop”, fiind acroșat de trenul 1531, care circula pe ruta Cluj-Napoca – Timișoara Nord.
În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, șoferul autoturismului scăpând ca prin minune nevătămat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere sau semnalizare falsă, faptă prevăzută de art. 332 din Codul Penal.
(Distrugerea, degradarea ori aducerea în stare de neîntrebuinţare a liniei de cale ferată, a materialului rulant, a instalaţiilor de cale ferată ori a celor de comunicaţii feroviare, precum şi a oricăror altor bunuri sau dotări aferente infrastructurii feroviare ori aşezarea de obstacole pe linia ferată, dacă prin aceasta se pune în pericol siguranţa mijloacelor de transport, manevră sau intervenţie pe calea ferată.)

Recomandările redacției