Mașina primarului Falcă, implicată într-un accident

0
615

În urmă cu câteva minute, un eveniment rutier în care a fost implicat autoturismul primarului Gheorghe Falcă, a avut loc pe Calea Romanilor. Se pare că și un semn de circulație a fost doborât în urma impactului. Deși este un eveniment rutier fără victime, Poliția Rutieră s-a deplasat la fața locului.

Iată și informarea de la Primărie: „În urmă cu aproximativ o jumătate de oră, în zona Podului Traian a avut  loc un incident în care a fost implicat un autoturism al Primăriei Municipiului Arad. Acesta a fost parcat iniţial în dreptul Hotelului Coandi, însă din cauze necunoscute în acest moment, a ajuns în refugiul staţiei de tramvai Romanilor pe sensul de mers spre Piaţa Romană. Menţionăm că niciun alt vehicul nu a fost avariat în timpul incidentului”. Se pare că mașina primarului pur și simplu a luat-o la vale, până a lovit bordura, semnul de circulație și apoi s-a oprit în stația de tramvai.

Conducătorul auto care nu se află la locul incidentului are obligația de a se prezenta în 24 de ore la sediul poliției rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.