Maşini cu mărci de lux, abandonate pe străzile municipiului Arad

0
252

masiniPe mai multe străzi din municipiul Arad au fost găsite 17 autovehicule şi o remorcă abandonate, dintre care cinci sunt marca Mercedes, iar autorităţile locale au început demersurile pentru identificarea proprietarilor acestora.

Conform legii, pe pagina de Internet a Primăriei Arad au fost publicate caracteristicile tehnice ale vehiculelor şi au fost trimise somaţii pentru identificarea proprietarilor sau deţinătorilor legali ai acestora.

Cele mai multe vehicule abandonate au fost identificate în cartierul Pârneava.

Astfel, cinci autoturisme, un Mercedes 313, un Audi A4, un Nissan Terrano, un Nisan Primastar au fost găsite fost abandonate pe diferite străzi din cartierul Pârneava. În acelaşi cartier, pe strada Griviţei, a fost găsită abandonată o remorcă.

În centrul Aradului, pe străzile Abatorului şi P-ţa Gării au fost găsite abandonate un Fiat Punto şi un autoturism Mazda Mu-Me.

De asemenea, în cartierul Micălaca, au fost identificate, pe diverse străzi, un autoturism Mercedes, un autoturism Peugeot şi un autoturism Mitsubishi L200.

În cartierul Aurel Vlaicu, au fost găsite abandonate două autoturisme, un Wolkswagen Polo şi un Chraysler Voyager.

Reprezentanţii Primăriei mai caută proprietarii unui autoturism Mercedes, care a fost abandonat în cartierul Grădişte.

În cartierul Alfa au fost găsite abandonate un autoturism Opel, un autoturism BMW 318 şi două autoturism Mercedes, iar în cartierul Aradul Nou a fost găsit abandonat un autoturism Ford Escort.

În cazul în care proprietarii autoturismelor nu le vor ridica de pe domeniul public, acestea vor fi transportate la Depozitul de autoturisme şi vor fi vândute prin licitaţie publică, banii obţinuţi urmând să intre în bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.