Maşini parcate ilegal pe strada „Mihai Eminescu”

1
548

EminescuUnul dintre cititorii ziarului nostru, Ionel Schlesinger ne-a contactat la redacţie pentru a ne relata ce se petrece pe strada Mihai Eminescu

Cu ani în urmă semnalăm unor publicaţii arădene neplăcerile provocate de maşinile care staţionează în zona de oprire interzisă de la capătul dinspre teatru a străzii Eminescu. Mi-am exprimat totodată nedumerirea privind neputinţa organelor cu atribuţii în fluidizarea circulaţiei şi în sancţionarea contravenienților. Nedumerirea a rămas, dar, datorită creşterii numărului de maşini aflate în circulaţie, situaţia s-a mai deteriorat. Zilnic, urmare sfidătoarei nesimţiri a celor care, profitând de lipsa de reacţie a autorităţilor, îşi parchează maşinile în zona de interdicţie, sunt perioade când pe singura banda liberă se formează un şir de maşini de sute de metri. Desigur, cu toate consecinţele aferente: risipă de carburanţi, poluare intensă, timp pierdut, nervi. Am o întrebare retorică: răspunde cineva de soluţionarea problemei? În cazul (improbabil) în care se va prezenta organul/organele responsabil/responsabile, ar urma o întrebare logică: ce măsuri eficiente se vor lua în viitorul apropiat? Spre ştiinţa anexez o fotografie efectuată astăzi, pe la orele prânzului.

Ionel Schlesinger

1 COMENTARIU

  1. Am mai semnalat si eu – Politia Ciclatie si Politia Locala ar trebui dotate cu ohelari negri si baston alb, deoarece sufera de orbire. Sa nu iei nici un fel de masuri ca sa incerci sa faci ordine in circulatia haotica din Arad, nu poate avea alta explicatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.