Maşinile staţionate neregulamentar vor fi ridicate

0
186

În curând, mașinile staţionate neregulamentar pe partea caro­sabilă sau vehiculele fără stăpân și abandonate pe domeniul pu­blic sau privat al statului ori al Municipiului Arad vor putea fi ridicate, din nou. Un regulament în acest sens a fost aprobat în şedinţa de Consiliu Local Municipal din 19 februarie 2018,  iar în scurtă vreme acesta va fi pus în aplicare.
Serviciul public de ridicare, transport și depozitare se va realizeaza prin intermediul Serviciului Parcări și Ridicări Vehicule din cadrul SC RECONS SA Arad. Operațiunea de ridicare a unui vehicul staționat neregulamentar pe partea carosabilă ori a unuia abandonat  va fi demarată numai după primirea dispoziției de ridicare. Potrivit  Hotărârii de Consiliu Local Municipal nr. 73 din 19 februarie 2018, dispoziţia de ridicare este întocmită de agenții constatatori din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad și din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J. Arad.
Vehiculele ridicate vor fi transportate la depozitul din Municipiul Arad, situat str. Dosoftei F.N. De aici ele vor putea fi recuperate de proprietari numai în urma achitării tarifelor corespunzătoare ridicării, transportului şi depozitării.
(G.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.