Șoimii a avut, sâmbătă, prima partidă oficială sub conducerea no­ului său patron. Totuși, cel puțin deo­camdată, venirea lui Angelo Massone nu a schimbat foarte mult datele problemei, echipa pierzând cu 9-0 confruntarea cu Olimpia Satu Mare.
„Ne-am angajat la o muncă grea, am preluat un club de liga a doua cu care ne dorim să mer­gem înainte. Am preluat dato­riile clubului și le vom rezolva pe rând în săptămânile ce urmează. Îi rog pe toți să ne înțeleagă, căci în aceste zile este important să punem pe picioare un lot de jucători, să avem un antrenor profesionist cu care să putem să ne batem în acest campionat. Eu reprezint interesele unui grup de investitori serioși, care vom cheltui câteva zeci de mii de euro pe lună pentru a putea duce la bun sfârșit proiectul”, ne-a declarat Angelo Massone la finalul confruntării de sâmbătă, de la Șiria.
Președintele clubului Șoimii a continuat: „E urgent pentru noi ca luni, marți să avem completat lotul. Chiar și la meciul cu Satu Mare am avut în tribună câțiva jucători cu care sperăm să semnăm. Printre alții, este vorba des­pre un francez, un egiptean cu pașaport britanic, dar și alți 6-7 jucători. Sperăm ca până la ora jocului de la Călărași să arătăm puțin diferit față de acest meci cu Satu Mare. Am găsit mulți prieteni la Arad și ne bucurăm de acest lucru, pentru că și noi ofe­rim prietenie și respect”.

Recomandările redacției