Măsuri de ordine la meci

0
293

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au asigurat măsurile de ordine, pe timpul desfășurării meciului de fotbal UTA- U. Cluj, ce a avut loc duminică, pe stadionul Motorul din municipiul Arad.

În timpul în care s-a desfășurat accesul spectatorilor în interiorul arenei sportive, cu câteva minute înainte de începerea competiției, a fost depistată, la intrarea principală a stadionului, o persoană care prezenta un comportament ce a atras atenția. La controlul corporal efectuat, asupra persoanei a fost găsit un lanț metalic, cu lungimea de aproximativ un metru, iar în încălțămintea sa, un spray cu efect paralizant.  Persoana a fost legitimată, în vederea stabilirii identității, iar la verificări a rezultat că aceasta este  Adrian P., în vârstă de 32 de ani, cu domiciliul în municipiul Petroșani. Având în vedere faptul că „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” reprezintă infracțiune, jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

O altă persoană a fost depistată în timp ce încerca să introducă, în interiorul arenei sportive, o sticlă cu băutură alcoolică. Persoana a fost identificată și sancționată contravențional cu 250 lei amendă, conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, modificată și completată prin Legea nr. 10/2012. Împotriva persoanei, Sandu M. în vârstă de 41 de ani, din municipiul Arad, s-a dispus și sancțiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celei la care a săvârşit fapta, pe o perioadă de 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.