Maternitatea MedLife Genesys Arad aniversează 2.000 de nașteri

0
754

Untitled-11Suntem mândri că am luat parte la bucuria adusă de cei 2.000 de bebeluși născuți în maternitatea noastră! Continuăm să punem zâmbetul pe buzele părinților prin aducerea pe lume a micuților lor cu ajutorul medicilor noștri specialiști, în cele mai bune condiții!
Maternitatea MedLife Genesys dispune de o sală de nașteri dotată cu secție de terapie intensivă post-partum și sală pentru intervențiile cezariene, sală de neonatologie și 10 locuri în rezerve spațioase, dotate cu cele mai moderne tehnologii pentru asigurarea unei nașteri sigure, în cele mai bune condiții. Pe lângă aparatura de ultimă generație, noile tehnici de gestionare a durerii recomandă personalul medical calificat care tratează cu grijă și atenție fiecare caz în parte.
În cadrul maternității sunt asigurate servicii medicale cu acces continuu, prin liniile de gardă disponibile non-stop, iar sarcina este monitorizată pe întreaga durată, la standarde exceptionale: aparatură performantă, ecografie morfofetală 4D, diagnostic prenatal inclusiv genetic, analize de laborator complete, echipă de medici cu competențe în domenii specializate.
Secția de Terapie Intensivă neonatologie dispune de 10 paturi și este dotată cu trei incubatoare, două monitoare ale funcțiilor vitale, infuzomat, trusă de reanimare, trusă de cateterizare, aspirator, lampă de fototerapie, rețea de oxigen și aer comprimat. Nou-născutului i se asigură investigații complete (ecografie de șold, ecografie transfontanelară, investigații boli renale, investigații pentru boli metabolice), dar și continuitatea îngrijirilor după externare, prin serviciul complex de pediatrie atât prin intermediul pachetelor de monitorizare a stării de sănătate a nou-născutului cât și a copiilor prin intermediul medicilor supraspecializați în pediatrie, dermatologie pediatrică, cardiologie pediatrică, endocrinologie pediatrică, chirurgie și ortopedie pediatrică, ORL.
Pe toată perioada internării, mamele beneficiază de consiliere asupra alimentației și îngrijirii copilului, iar pe lângă acestea, maternitatea oferă toate produsele de îngrijire pentru copil și mamă. Mămicile pot sta alături de bebeluș încă din primele momente, saloanele fiind dotate cu paturi speciale pentru nou-născuți. Neonatologii încurajează contactul „skin-to skin” și alăptarea încă din primele momente de viață ale nou-născutului. Atât mamele cât și copiii sunt monitorizati 24/24 de ore, în maternitate fiind funcțional un sistem de nurse calling bine pus la punct. Rezervele au grup sanitar propriu, trusă de îngrijire, televizor, telefon, WI-FI, aer condiționat.
Viitorii părinți pot urma în cadrul clinicii MedLife Genesys cursuri de puericultură și cursuri Lamaze și pot participa la întâlniri periodice organizate în cadrul Clubului Viitoarelor Mămici.
De-a lungul celor 6 ani de activitate, în cadrul maternității MedLife Genesys au fost înregistrate 2.000 de nasteri, 4 cazuri de transfer către alte maternități – centre regionale de grad superior (conform Ordinului Ministerului Sanatatii 1091/2006),  si au fost coordonate și strict supravegheate de reprezentanții MedLife Genesys, efectuate din motive speciale de siguranță ale lăuzei și nou-născutului și am înregistrat un singur caz de deces, care raportat la procentul de mortalitate neonatală precoce (0-6 zile de la naștere) de la nivel național, calculat în anul 2012 și care era de 3,18 decese neonatale precoce la 1000 de nou-născuți vii, situează maternitatea mult sub media națională, dovedind încă o dată siguranța actului medical și grija pentru pacient.
Maternitatea MedLife Genesys este singura maternitate privată din Arad acreditată CONAS (Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor) cu cel mai înalt grad de încredere, dotată la standarde europene, cu experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.
MedLife este prezentă cu unități proprii în Arad din anul 2011, odată cu integrarea clinicii Genesys în grupul MedLife, prin achiziționarea unui pachet majoritar de 55%. În prezent, MedLife Genesys cuprinde o hyperclinică de mari dimensiuni, un spital cu patru săli de operaţie și 68 de paturi, maternitate, laborator de analize medicale și o farmacie. De asemenea, Spitalul MedLife Genesys oferă și servicii medicale ultraspecializate, prin cele două centre de excelență: Centrul de Excelență în Patologia Tiroidiană (primul și singurul centru de profil din România) și Centrul de Excelență în Chirurgie Ginecologică.
Suntem alături de voi de … 2.000 de nașteri! Am trăit împreună 2.000 de momente unice, în care ochi emotionați de mămică au văzut pentru prima dată chipul minunii pe care-o așteptau…
Avem 2.000 de motive să te invităm să ai și tu încredere în calitatea serviciilor noastre și-n dragostea cu care înconjurăm fiecare mămică și fiecare nou-născut.
Suntem maternitatea MedLife Genesys. Suntem specialiști în zile de naștere!
Despre MedLife:
MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.
Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternități, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.
În prezent, MedLife își desfășoară activitatea în 13 hyperclinici din București, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași și Constanța, 18 laboratoare proprii de analize, 9 unități spitalicești în București, Brașov, Craiova și Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie și unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternități în București și în țară, 12 centre de excelență cu specializare unică, 8 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med și în colaborare cu 145 de clinici medicale partenere din toată țara.
MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.
Conform studiului internațional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al șaselea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria „Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical,
laborator medical. De asemenea,
MedLife a câștigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.