culturismPeste 200 de sportivi, reprezentanţi a mai bine de 50 cluburi din ţară, zeci de spectatori şi o atmosferă incendiară sunt elementele care descriu ediţia 2015 a Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare care a avut loc weekendul trecut la Atrium Palas Mall din Iaşi.
Competiţia, organizată de Federaţia Română de Culturism a confirmat forma fizică de top a concurentului arădean Mauro Schifano. Sportivul legitimat la AMEF Arad – secţia culturism, antrenat de Mihai Dehelean, a obţinut o medalie de aur la categoria 75 kg. Campionul naţional a fost sponsorizat de Mideal Multigim Arad şi Promuntrition.
În altă ordine de idei Aradul, confirmând valoarea şcolii sale de culturism, va avea doi reprezentanţi la Campionatele Balcanice de cul­turism care vor avea loc la Reghin în 1-3 mai: Francisc Andrasoni, vicecampion balcanic, la categoria 100 kg. seniori şi Ulici Radu, multiplu campion naţional şi finalist la europenele de juniori, la categoria plus 75 kg. juniori.
D.S.

Recomandările redacției